به گزارش تبریز بیدار، رسول اسماعیل زاده در سلسله نشست های رسانه ای رسم خدمت ویژه گزارش عملکرد دستگاههای اجرایی استان آذربایجانشرقی اظهار داشت: خاموشی های برق در دولت سیزدهم کمتر اتفاق افتاده است.
وی افزود: هدف اصلی ما برق پایدار استان های آذربایجان شرقی، غربی و اردبیل می باشد و در برخورداری از برق پایدار در طراز شماره اول هستیم.
اسماعیل زاده با بیان اینکه پروژه های بزرگی در دولت سیزدهم انجام شده است، اذعان کرد: در دولت سیزدهم پروژه هایی که سالیان سال ناقص مانده بودند تکمیل شده است .
وی در پاسخ به سوالی در مورد زمان تعیین تکلیف پروژه تونل انرژی تبریز گفت: تونل انرژی تبریز یک پروژه بسیار سخت بود. کابل کشی آن تکمیل شده و به زودی به بهره برداری خواهد رسید.
مدیر عامل شرکت برق منطقه ای آذربایجان اذعان کرد: ۱۵ پروژه در سفر اول ریاست جمهوری تصویب شده بود که ۶۰ درصد هزینه ها را دولت تقبل کرده است.
وی افزود: ۱۷۰۰ مگاوات تولید در آذربایجان شرقی وجود دارد و یا توجه به اینکه استان ما یک استان صنعتی بوده و مصرف برق بیشتر است و ۸۰۰ مگاوات کمبود وجود دارد که باید تولید شود.
انتهای پیام/
