سرپرست استانداری آذربایجان‌شرقی؛

۱۱۰۰ میلیارد تومان درآمد مس در آذربایجان‌شرقی پرداخت شد

سرپرست استانداری آذربایجان‌شرقی گفت: در یک سال اخیر یک هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان از درآمدهای مس در استان پرداخت شده است.

به گزارش تبریز بیدار، تراب محمدی امروز در بازدید از اداره کل امور مالیاتی استان به مناسبت روز مالیات اظهار داشت: نیمی از این رقم به شهرداری‌های استان پرداخت شده است.

وی اضافه کرد: اخذ مالیات برای مدیریت جامعه در همه جهان امر نهادینه شده ای است و تحریم باعث شد که این روال در کشور ما نیز خوب پیش رود.

محمدی بیان داشت: هر چند فروش نفتی کشورمان به خوبی پیش می رود، اما صیانت از ذخایر نفتی برای آیندگان و بهره گیری از درآمدهای مالیاتی برای اداره جامعه گریزناپذیر است‌.

وی افزود: مالیات نقش اساسی در اقتصاد دارد و بار اصلی درآمد و هزینه کشور بر دوش وزارت امور اقتصاد و دارایی است.

سرپرست استانداری آذربایجان‌شرقی با تقدیر از تلاش‌های انجام گرفته در راستای کشف فرارهای مالیاتی بر لزوم تداوم این مسیر با جدیت بیشتر تاکید کرد.

وی همچنین بر لزوم فرهنگ‌سازی مالیاتی در جامعه به عنوان بستر توزیع عادلانه ثروت در جامعه تاکید کرد.

 

انتهای پیام/

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *