به گزارش تبریزبیدار، سرهنگ توحید فارسی روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگاران افزود: این میزان کالای قاچاق با اجرای طرح تشدید مبارزه با قاچاق کالا و ارز توسط ماموران پلیس آگاهی و همچنین تحقیقات فنی ماموران یگان امداد کشف و ضبط شد.
وی با بیان اینکه ارزش دستگاه لیزر موی قاچاق ۱۱ میلیارد ریال برآورد شد، اضافه کرد: این دستگاه خارجی حین گشتزنی و کنترل خودروهای عبوری از یک دستگاه خودرو پژو ۴۰۵ کشف شد و فاقد هرگونه مدارک مثبته گمرکی است.
وی افزود: ۲ هزار و ۶۸۳ عدد قرص غیرمجاز به ارزش یک میلیارد ریال هم با انجام تحقیقات فنی توسط ماموران یگان امداد از یک مغازه کشف و ضبط شد.
فرمانده انتظامی مراغه از اهالی شهرستان هم خواست در صورت مشاهده هرگونه خرید و فروش قرصهای غیرمجاز و مخدر، موضوع را به پلیس ۱۱۰ گزارش دهند.
انتهای پیام/
