تبریزبیدار گزارش می‌دهد؛

واکنش چهره‌های تبریزی به شهادت سید مقاومت

به دنبال جنایت وحشیانه رژیم غاصب صهیونیستی در ضاحیه بیروت و شهادت سید مقاومت شهید سیدحسن نصرالله، جمعی از مردم تبریز عصر شنبه در محوطه ارک تبریز تجمع کردند.

سرویس سیاسی تبریزبیدار/ به دنبال جنایت وحشیانه رژیم غاصب صهیونیستی در ضاحیه بیروت و شهادت سید مقاومت شهید سیدحسن نصرالله، جمعی از مردم تبریز عصر شنبه در محوطه ارک تبریز تجمع کردند.

تجمع کنندگان با فریادهای «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» خواستار انتقام خون دبیرکل حزب الله لبنان شدند.

 

 

پدر شهید جبهه مقاومت حامد جوانی در حاشیه این تجمع به خبرنگار تبریزبیدار گفت: اسرائیل از شهید نصرالله بیشتر از حسن نصرالله بترسد.

مادر شهید امنیت حسین اجاقی نیز در این خصوص به خبرنگار ما گفت: این شهادت، وحدت جبهه مقاومت را بیش از پیش می‌کند.

 

 

وی ضمن تاکید بر انتقام خون شهید نصرالله افزود: جواب کوبنده و سریع، مرهمی بر دل رزمندگان است.

علی کریم‌زاده، مداح جوان اهل‌بیت(ع) نیز با تمجید از غیرت تبریزی ها در خونخواهی شهدای مقاومت به تبریزبیدار گفت: با انتقام قطعی، بر دهان صهیونیسم می‌زنیم.

یک طلبه حاضر در تجمع کنندگان نیز با تشریح حقانیت جریان مقاومت گفت: جبهه مقاومت قائم به شخص نیست بلکه قائم به حقیقت است و این عَلَم زمین نمی‌ماند.

وی تصریح کرد: سید حسن شهید شد اما فرد دیگری این علم را بر می دارد و این مسیر با قدرت ادامه خواهد یافت.

یک خواهر شهید دفاع مقدس نیز با تاکید بر روحیه مقاوم رزمندگان اسلام به تبریزبیدار گفت: : ما ملت شهادتیم و خم به ابرو نمی‌آوریم و با این شهادت‌ها، پرچم اسلام بالا و بالاتر می‌رود.

حجت الاسلام و المسلمین عبدالرحیم سرایی مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه عاشورا نیز در این تجمع گفت: سید حسن نصرالله، شیعه را در قلب مقاومت جاری ساخت، اگر سیدحسن شهید شد، هزاران نصرالله‌ها، قاسم سلیمانی‌ها، بدرالدین‌ها و عمادها برای دفاع از آرمان اسلام و تشیع وجود دارند.

 

 

وی خاطر نشان کرد: امروز جبهه‌ مقاومت به شیعه عزت و قدرت داده است.

 

مشروح گفتگوها را در فیلم زیر ببنید:

 

 

انتهای پیام/

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *