نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی:

هیچ امیدی به مجامع بین المللی نیست / اسرائیل از ترور شهید نصرالله پشیمان خواهد شد

نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌شرقی در تجمع مردم تبریز با بیان اینکه نباید به مجامع بین‌المللی متکی شد و امیدی به آنها داشت، گفت: آنها هیچگاه کنار مظلوم نبودند و نه تنها ظالم را محکوم نکردند بلکه از ظالم حمایت کردند.

به گزارش تبریزبیدار، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد مطهری اصل ظهر امروز در تجمع مدم تبریز در محکومیت جنایت وحشیانه رژیم صهیونیستی و شهادت سید حسن نصرالله گفت:پشت جبهه مقاومت به سید عزیز شهید نصرالله گرم بود اما این خون‌ها به مردم این امید را می‌دهد که پیروزی نزدیک است. با رفتن این سید عزیز مقاومت شکست نمی‌خورد بلکه صهیونیست خواهند دید که مقاومت همچون شهاب بر سر آنها فرود خواهد آمد و از این اقدام خود پشیمان خواهند شد.

وی افزود: همه ناراحت هستیم اما می‌دانیم در راس فقیهی شجاع و مدبر وجود دارد و همه نیروهای مسلح و مقاومت مردمی منطقه منتظر دستور ایشان برای انتقام هستند.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی ادامه داد: بعضی‌ها می‌پرسند چرا باید مبارزه کنیم و پافشاری در جنگ کنیم، فلسطینی‌ها مگر چه می‌گفتند، آنها می‌خواستند الان که همه جا را غصب کرده و فقط در یک باریکه کوچک غزه هستیم، حداقل اجازه بدهید اینجا در آسایش باشیم و با دنیا مراوده کنیم اما صهیونیسم این حق را هم به فلسطینی‌ها قائل نبودند و حتی به صلح عادلانه هم حاضر نشدند.

وی تصریح کرد:  خداوند در قرآن فرموده من کنار مظلوم هستم، امروز مسلمانان در اقصی نقاط جهان مظلوم واقع شده و خدا اجازه داده مظلوم از خود دفاع کند. مومن اهل جنگ نیست و صلح‌طلب است اما آنها جنگ را تحمیل می‌کنند و ظلم می‌کنند و باید دفاع شود.

حجت الاسلام مطهری اصل با بیان اینکه نباید به مجامع بین‌المللی متکی شد و امیدی به آنها داشت، گفت: آنها هیچگاه کنار مظلوم نبودند و نه تنها ظالم را محکوم نکردند بلکه از ظالم حمایت کردند، هیچ امیدی به صلح و سازش نبست، حتی اگر در مورد غزه کوچکترین امیدی برای صلح بود، با اقدام وحشیانه صهیونیسم دیگر راهی برای سازش نماند. با چه کسی قرار است مذاکره و صلح کرد، با آنها که سید حسن و مسلمانان را می‌کشنند.

امام جمعه تبریز اظهار داشت: امروز همه مسلمانان در سراسر جهان اعم از ایران، افغانستان، یمن، سوریه، بحرین، پاکستان و… آماده جانفشانی هستند. رهبر انقلاب فرمودند مسلمانان به کمک مردم لبنان بروند اما نحوه آن را مسئولین باید تعیین کنند.

وی اضافه کرد: رزمندگان قدیمی ما آرزوی رویارویی مستقیم با آمریکا و اسرائیل داشتند و امروز فرزندان این زمان این آمادگی را دارند.

حجت الاسلام مطهری اصل تاکید کرد: مومن زمانی سکوت می‌کند که امیدی برای صلح باشد ولی اگر همه راه‌ها برای صلح را ببندند همچون امام حسین ندای «هیهات منا الذله» سر می‌دهد.

وی در پایان بیان داشت: ما مردم آذربایجان غیرتمند اعلام می‌کنیم آماده‌ایم انتقام خون این سید را بگیریم و به رهبر عزیز اعلام می‌کنیم اگر فرمان بدهند و مصلحت بدانند جان خود را فدای اسلام می‌کنیم.

 

انتهای پیام/

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *