به گزارش تبریزبیدار، تیمهای فوتبال تراکتور تبریز و آلومینیوم اراک از ساعت ۱۷ امروز (یکشنبه) در چارچوب دیداری از هفته نهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاههای کشور در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز به مصاف هم رفتند که در پایان شاگردان اسکوچیچ با نتیجه ۲ بر صفر پیروز شدند.
تومسیلاو اشترکالی در دقیقه ۷ و مهدی هاشمنژاد در دقیقه ۱۴ گلهای میزبان را به ثمر رساندند و هر دو پاس گل را امیرحسین حسینزاده ارسال کرد.
فرهاد امینی قضاوت این مسابقه را برعهده داشت که در جریان بازی به محمد نادری، شجاع خلیلزاده و علیرضا بیرانوند از تراکتور و همچنین محمد لطفی و بهرام گودرزی از آلومینیوم کارت زرد نشان داد.

از ابتدای این دیدار، تراکتور نمایشی هجومی داشت و ظرف ۱۴ دقیقه دو گل به ثمر رساند. تراکتور در نیمه دوم هم ابتکار عمل را در دست داشت و چند فرصت گلزنی را از دست داد.
در مقابل تیم آلومینیوم که با دو پیروزی پرگل مقابل ذوبآهن و فولاد خوزستان به مصاف تراکتور آمده بود، هرچه زد به در بسته خورد و در نهایت با دو گل مغلوب شد.

بیرانوند در این مسابقه موفق به کلین شیت شد و هیچ گلی دریافت نکرد.
آلومینیوم بعد از ۳ برد متوالی در این فصل، در تبریز شکست خورد و تراکتوری ها با این برد ۱۶ امتیازی شدند و به به رده سوم جدول لیگ برتر صعود کردند.
گفتنی است این اولین پیروزی خانگی تراکتور در این فصل بود.
انتهای پیام/
