به گزارش تبریزبیدار، در این دیدار که با همراهی حجتالاسلام والمسلمین ناصری، امام جمعه هادیشهر، برگزار شد، سردار عباسقلیزاده با اهدای لوح تقدیر به مقدمزاده، از اقدامات و فعالیتهای این منطقه در راستای گرامیداشت ایامالله دهه فجر و اعیاد شعبانیه یاد کرد.
وی ضمن تأکید بر اهمیت ایام دهه فجر در بازخوانی ارزشهای انقلاب اسلامی، سخنان خود را با اشاره به نماد بودن این دهه برای اتحاد و همدلی ملت ایران ادامه داد.
سردار عباسقلیزاده افزود: “گرامیداشت دهه فجر فرصتی برای تجدید بیعت با آرمانهای امام خمینی (ره) و انقلاب اسلامی است و ما شاهد اقدامات مثبت و امیدآفرین در منطقه آزاد ارس هستیم.”
فرمانده سپاه عاشورا همچنین به نقش مدیریت منطقه آزاد ارس در پیشبرد برنامههای فرهنگی و عمرانی اشاره کرد و اهمیت توسعه و آبادانی در مناطق راهبردی کشور را مورد تأکید قرار داد.
در ادامه، وی به افتتاح سالن ورزشی آیتالله شهید سید ابراهیم رئیسی در شهرستان جلفا اشاره کرد و این اقدام را نمونهای از خدمات مؤثر در راستای بهبود زیرساختهای ورزشی و اجتماعی دانست.
مقدمزاده نیز در این دیدار بر اهمیت همافزایی میان نهادهای اجرایی و انقلابی در مسیر پیشرفت و توسعه کشور تأکید کرد و گفت: “توسعه همهجانبه بدون توجه به زیرساختهای فرهنگی ممکن نیست.”
انتهای پیام/
