کشف بیش از ۱۲ کیلو مواد روان گردان از نوع شیشه در فرودگاه تبریز
انهدام باند سارقان منزل در تبریز
بازگشت ۷ میلیارد ریال به حساب ۲ مالباخته عکسهای یادگاری
تامین پایدار کالاهای اساسی اولویت اول پدافند غیرعامل است
امنیتتان را به آمریکا نفروشید!
ای آنام، باجیم، خداحافظ؛ میروم شهید شوم / مهدی رزمجو؛ مشق شهادت دانش آموز بسیجی پای وطن
کشف انبار ۲۰۰ میلیارد ریالی دارو و سموم کشاورزی قاچاق در بناب
درباره پرونده تراکتور و ملوان با وزیر ورزش در استیضاحش صحبت میکنیمرئیس پلیس آگاهی استان آذربایجان شرقی از دستگیری یک نفر سارق حرفه ای منزل، ۲ نفر مالخر، کشف ۲۰ فقره پرونده به ارزش ۲۵۰ میلیارد ریال در تبریز خبر داد.
به گزارش تبریزبیدار، سرهنگ محمدتقی سلطانی در جمع خبرنگاران در اعلام جزئیات این خبر بیان کرد: در پی وصول چند فقره پرونده سرقت از منزل، موضوع بصورت ویژه در دستور کار کارآگاهان اداره مبارزه با سرقت پلیس آگاهی استان قرار گرفت.
وی افزود: ماموران با اشراف اطلاعاتی و با انجام اقدامات فنی و پلیسی و با هماهنگی مرجع قضایی، ۳ نفر متهم به سرقت را شناسایی و در یک عملیات غافلگیرانه و منسجم تمامی متهمان را در مخفیگاهشان دستگیر کردند.
این مقام انتظامی گفت: متهمان در بازجویی های بعمل آمده به ۲۰ فقره سرقت از منزل به ارزش ۲۵۰ میلیارد ریال اعتراف که ضمن استرداد بخشی از اموال مسروقه به مالباختگان، کلیه متهمان پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شدند.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید