جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبین
نباید به اختلافات سیاسی و گسلهای قومی دامن زد
تهاجم دشمن آمریکایی به یک منطقه نظامی در تبریز
حاج عباس؛ پاسدار اقتدار ایران/ تولدی در معراج شهادت
فراخوان جذب 33 نیروی جدید در کمیته امداد آذربایجان شرقی
حمله تروریستی آمریکا به منطقه نظامی جنوب غرب تبریز / یک شهید و چند مجروح رییس شورای اسلامی شهر مرند گفت: بر اساس مصوبه شورای اسلامی شهر ‘حسین کاوه ‘ به عنوان جانشین موقت شهردار مرند انتخاب شد.
به گزارش تبریز بیدار، محمد هراسی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به مسائل پیش آمده برای شهردار مرند ، با تصمیم شورای اسلامی شهر حسین کاوه با رای اکثریت به عنوان جانشین موقت انتخاب شد.
وی ادامه داد: جانشینی موقت وی تا زمان روشن شدن وضعیت شهردار مرند خواهد بود.
رییس شورای اسلامی شهر مرند در خصوص هدف انتخاب جانشین موقت برای شهردار مرند گفت: برای اینکه کارهای خدمات رسانی به شهروندان دچار اخلال نشود، شورای اسلامی شهر با بررسی تمامی جوانب اقدام به این انتخاب کرد.
لازم به ذکر است حسین کاوه سابقه شهرداری در شهرهای لیلان، یامچی و کشکسرای را دارد و پیش از این نیز به عنوان معاون فنی و شهرسازی شهرداری مرند مشغول خدمت بود.
دیدگاهتان را بنویسید