به گزارش تبریز بیدار، فرهاد روشنی، شهردار منطقه ۶ در این مراسم، با اشاره به فاجعه منا و تسلیت شهادت سردار همدانی گفت: فلسفه قیام سیدالشهدا، واضح و مشخص است و هر کسی در مسیر پیروی از آموزه های رفتاری امام حسین (ع) به وظایف دینی و اجتماعی خویش عمل کند به کمال الهی دست یافته است.
روشنی تاکید کرد: نباید فراموش کنیم که وظیفه انسانی و دینی ما این که عامل سفارش این بزرگان باشیم و با توجه و تکیه بر علم سیدالشهدا و درک صحیح این فلسفه به وظایف خویش در قبال جامعه عمل کنیم.
در ادامه این مراسم، حجت الاسلام محمدعلی بهمنی، مشاور فرهنگی شهردار منطقه ۶ تبریز، با تاکید بر اینکه امام حسین (ع) کشتی نجات انسانهاست، گفت: ه زمان روش خاصی برای جنگ می طلبد، امروز پیروی از فرهنگ رسول الله با آگاهی از وضعیت اجتماعی موجود می طلبد که زینبی و سجادی زندگی کنیم، امام حسین (ع) با خرافات مخالف بود، بر ما واجب است که از بدعت در عزاداریها خودداری کنیم و پیرو فرهنگ و سنت پیامبر گرامی اسلام باشیم.
در پایان این مراسم، بیرق ابا عبدالله الحسین (ع) با حضور پیرغلامان و اهالی عزادار ساکن غرب تبریز در محوطه شهرداری منطقه ۶ برافراشته شد.
