به گزارش تبریز بیدار ، شهاب الدین بیمقدار، برگزاری مطلوب جشنواره تبریز ۲۰۱۸ را منوط به واگذاری آن به بخش خصوصی دانست و گفت: اگر بتوانیم به خوبی در این بخش فعالیت کنیم به طور قطع نقش موثری در جذب سرمایه گذاران خارجی به کشور خواهد داشت، بنابراین نباید این فرصت را در جهت ارتقای صنعت گردشگری و جذب سرمایه گذار خارجی نادیده گرفت.
وی با بیان اینکه مسئولان مربوطه باید برای تحقق این مهم برنامه ریزی دقیقی داشته باشند، تصریح کرد: هم اکنون دولت بودجه ای را برای برگزاری این جشنواره درنظر گرفته است،ضمن اینکه کارگروهی هم برای بررسی اقداماتی که باید در این زمینه صورت بگیرد، تشکیل شده است و تلاش شده که تجهیز هتل ها و ایجاد فضایی به منظور نمایش آثار سنتی آذربایجان در اولویت این برنامه ها قرار بگیرد.
نماینده مردم تبریز،آذرشهر و اسکو درمجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه اجرای این جشنواره نیازمند تبلیغات صحیح است، از تمام هموطنان آذری زبان کشورمان که در سراسر دنیا حضوردارند، خواست تا برای برگزاری هرچه بهتر این جشنواره به منظور معرفی هنرهای این خطه در سطح بین المللی تلاش کنند.
