به گزارش تبریز بیدار ، بامداد امروز در اثر برخورد ۲ دستگاه خودرو تریلی در اتوبان پیامبر اعظم به سمت تبریز، یکی از رانندگان فوت و دیگری مصدوم و روانه بیمارستان شد.
آتش پاد طالب نژاد، مدیر عامل سازمان آتش نشانی تبریز در این باره گفت:این حادثه زمانی رخ داد که یک دستگاه تریلی به هنگام حرکت در مسیر اتوبان پیامبر اعظم به سمت تبریز دچار نقص فنی و در میان جاده متوقف شده بود که یک دستگاه تریلی حامل شکر از عقب به شدت با تریلی متوقف شده برخورد کرده و منجر به آتش سوزی شد.
وی تصریح کرد: در اثر شدت این برخورد راننده ۲۹ ساله تریلی به بیرون پرت و از مرگ حتمی نیز جان سالم به در برد.
طالب نژاد افزود: متاسفانه در اثر شدت این برخورد ،راننده ۳۱ ساله تریلی متوقف شده به شدت مجروح و درم جان باخته بود.
مدیر عامل سازمان آتش نشانی تبریز،در باره عملیات ایمنی آتش نشانان گفت: آتش نشانان بلافاصله اقدام به اطفاء حریق کرده و راننده مصدوم را جهت بررسی و مداوا در اختیار عوامل اورژانس قرار دادند.
طالب نژاد از تمامی رانندگان درخواست کرد جهت پیشگیری از وقوع حوادث مشابه حتما در مسیر جاده و در فواصل معین نسبت به نصب تابلو ها و چراغ های هشدار دهنده اقدام نمایند.
