سرویس سیاسی تبریزبیدار؛

آثار هزینه های گزاف انتخاباتی

اگر ملاک در انتخاب نماینده غیر از اصلحیت، کثرت اقلام تبلیغاتی و هزینه های گزاف تبلیغی باشد نتیجه آن هیزم ندامتی می شود که دودش به چشم مردم می رود.

سرویس اجتماعی تبریز بیدار  / مهدی بارعی

هر هزینه ای از پشتوانه فکری و هدفی برخوردار است و به دنبال خود آثار دارد. هز ینه های انتخاباتی نیز از این قاعده مستثنی نیست.  باید توجه کرد که اولا منبع و منشأ این هزینه ها از کجاست و چگونه تامین شده است و به دنبال چه سودی است؟

ثانیاً جای این هزینه ها چگونه پر خواهد شد و راه پر کردن این هزینه ها چیست؟ و آیا نمایندگی مجلس  چقدر درآمد دارد که بتواند این هزینه ها را تامین نماید؟

در هر حال هزینه کننده از دو فکر خالی و به دور نیست؛ یکی تامین کردن هزینه هایی که انجام گرفته است که این هزینه ها یا از جیب شخصی است و یا از جیب کسان دیگری فراهم آمده است و دیگری به سود رساندن آنها است. این دو فکر قطعا جایی برای فکر سوم که خدمت رسانی به مردم باشد؛ باقی نخواهد گذاشت. با این وصف حال و روز مردم اگر بدتر از قبل نباشد بهتر از قبل نیز نخواهد بود.

اگر ملاک در انتخاب نماینده غیر از اصلحیت، کثرت اقلام تبلیغاتی و هزینه های گزاف تبلیغی باشد نتیجه آن هیزم ندامتی می شود که دودش به چشم مردم می رود.

نماینده مجلسی که به دنبال حفظ منافع فردی و جناحی است قطعاً از منافع ملی غفلت خواهد کرد و آن را معامله خواهد کرد.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *