رئیس انجمن علمی شنوایی شناسی استان:

۱۵۰ هزار کم شنوا در آذربایجان شرقی وجود دارد

رئیس انجمن علمی شنوایی شناسی آذربایجان شرقی گفت: ۱۵۰هزار نفر در استان دچار مشکل کم شنوایی هستند

به گزارش تبریز بیدار ، مهدی طاهری در گفت‌وگوی خبری به مناسبت روز جهانی شنوایی با بیان اینکه بیش از ۵.۵ درصد جمعیت آذربایجان شرقی دچار کم شنوایی هستند، اظهار کرد: شعار امسال روز جهانی شنوایی «مراقب شنوایی خود باشید، تا یک عمر از شنیدن صداها لذت ببرید» است.

وی ادامه داد: کم شنوایی در دوران کودکی به‌علت ازدواج‌های فامیلی و مشکلات ژنتیکی و در بزرگسالی نیز به‌علت ضربه به سر و کهولت سن ایجاد می‌شود و برای لذت بردن از زندگی لازم است در نوجوانی و جوانی از گوش‌ها بیشتر مراقبت شود.

وی یادآور شد: غربالگری شنوایی، مراقبت از گوش‌ها در محیط‌های پرخطر و دوری از صداهای بلند بهترین راه برای حفظ شنوایی است.

طاهری در پایان گفت: تحقیقات نشان داده غربالگری بهترین راه برای تشخیص به موقع آسیب‌های شنوایی در دوران کودکی و بزرگسالی است.

انتهای پیام/

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *