امام جمعه تبریز مطرح کرد:

غفلت برخی مسؤولان و گرانی ساختگی مردم را خسته کرده است

امام جمعه تبریز گفت: اگر مسئولان شبانه‌روز برای رفع مشکلات مردم تلاش کنند باز هم کار فراوان است، چه برسد به اینکه برخی از آنان در غفلت و بی‌تفاوتی به سر ببرند. باید احساس مسئولیت در بین مدیران تقویت شود و نظارت‌ها واقعی و مؤثر باشد تا دیگر شاهد گرانی‌های ساختگی و بی‌عدالتی اقتصادی در بازار نباشیم.

 به گزارش تبریزبیدار، حجت الاسلام و المسلمین احمد مطهری اصل امروز در خطبه های نماز جمعه ای
هفته تبریز اظهار کرد: ضمن تشکر از مسئولان، لازم است نظارت خود را بر زیردستان افزایش دهند و بررسی کنند که آیا واقعاً کار می‌کنند و مشکلات مردم را حل می‌کنند یا خیر. مسئولان باید مراقب باشند و اجازه ندهند بی‌توجهی در دستگاه‌ها ریشه بدواند.
وی با انتقاد از گرانی‌های ساختگی در بازار افزود: اجناس در بازار موجود است و انبارها نیز پر از کالاهای ضروری هستند، اما باز هم شاهد افزایش بی‌رویه قیمت‌ها هستیم؛ چرا که عده‌ای با احتکار و فروش به قیمت دلخواه بازار را ملتهب کرده‌اند. باید با این افراد برخورد قاطع شود تا امنیت اقتصادی مردم خدشه‌دار نشود.
 امام جمعه تبریز تأکید کرد: سازمان‌های عریض و طویل نظارتی باید با جدیت وارد عمل شوند، وضعیت بازار را سامان دهند و گزارش عملکرد خود را به مردم ارائه کنند تا مردم بدانند که دستگاه‌های نظارتی مشغول کارند. همچنین کسانی که در انجام وظایف خود کوتاهی می‌کنند باید شناخته و به مردم معرفی شوند.
 وی ادامه داد: مردم واقعاً در زحمت هستند؛ از هزینه‌های اجاره خانه، آموزش، پوشاک و کالاهای اساسی گرفته تا سایر ضروریات زندگی، فشار اقتصادی بر آنان سنگینی می‌کند و گرانی بیداد می‌کند.
حجت الاسلام والمسلمن مطهری‌اصل خاطرنشان کرد: من نمی‌گویم همه مشکلات از مسئولان است؛ بخشی از آن به تحریم‌ها و دشمنی‌ها بازمی‌گردد، اما باید بپذیریم اگر نظارت‌ها دقیق و جدی‌تر باشد، وضعیت بازار تا این اندازه نابسامان نخواهد بود. دستگاه‌های نظارتی باید با دقت بیشتری وارد میدان شوند تا آرامش به زندگی مردم بازگردد.
خطیب جمعه تبریز افزود: اگر مسئولان شبانه‌روز برای رفع مشکلات مردم تلاش کنند باز هم کار فراوان است، چه برسد به اینکه برخی از آنان در غفلت و بی‌تفاوتی به سر ببرند. باید احساس مسئولیت در بین مدیران تقویت شود و نظارت‌ها واقعی و مؤثر باشد تا دیگر شاهد گرانی‌های ساختگی و بی‌عدالتی اقتصادی در بازار نباشیم.
نماینده ولی فقیه در استان با اشاره به ضرورت هم‌افزایی دستگاه‌های نظارتی و اقتصادی گفت: دولت باید با جدیت و قاطعیت با سودجویان برخورد کند و اجازه ندهد آرامش روانی مردم با بی‌نظمی بازار و گرانی‌های بی‌منطق خدشه‌دار شود.
 امام جمعه تبریز در بخش دیگری از سخنانش در خطبه های تبریز با اشاره به پذیرش صلح در غزه با شرایط جنبش مقاومت اسلامی حماس، اظهار داشت: کاملاً روشن است که حماس با درایت و قدرت عمل کرده و این مسئله نشانه‌ای از عظمت جمهوری اسلامی ایران است، چرا که تمام گروه‌هایی که با ایران همکاری دارند از نظر معنوی، بصیرتی و تسلیحاتی در سطحی بالا قرار دارند؛ اما کسانی که با آمریکا همراهی می‌کنند، وضعیت اسف‌بار آنان در سراسر جهان قابل مشاهده است.
وی افزود: جمهوری اسلامی ایران در صدور انقلاب و انتقال ارزش‌های مقاومت به‌ویژه به دوستان خود موفق بوده است. امروز حماس به‌صورت مستقل تصمیم می‌گیرد و تصمیماتش نیز دقیق و هوشمندانه است. رژیم صهیونیستی قصد داشت اهالی غزه را قتل‌عام کند و تصور می‌کرد با مخالفت حماس با آزادی اسرا می‌تواند این هدف را پیش ببرد، اما مقاومت با پذیرش صلح مشروط، تمام نقشه‌های دشمن را نقش بر آب کرد.
 حجت الاسلام والمسلمن مطهری‌اصل ادامه داد: آمریکا و رژیم صهیونیستی در ظاهر از توافق خرسندند، اما در باطن خشمگین و سرافکنده‌اند، چرا که هوشمندی حماس آنان را در تله خودشان گرفتار کرد.
 خطیب جمعه تبریز با اشاره به هوشیاری جمهوری اسلامی گفت: ایران نیز همان‌گونه که حماس با احتیاط عمل می‌کند، در نهایت آمادگی قرار دارد. همه گروه‌های فلسطینی باید با وحدت، کشور مستقل فلسطین را تشکیل دهند و در عین حال هیچ‌گاه سلاح خود را زمین نگذارند، بلکه همواره آماده دفاع باشند.
 وی تأکید کرد: آمریکا و رژیم صهیونیستی تاکنون به هیچ‌یک از تعهدات خود پایبند نبوده و هر بار پس از امضا، پیمان‌ها را نقض کرده‌اند.
 امام جمعه تبریز با هشدار به آمریکا و رژیم صهیونیستی خاطرنشان کرد: اگر گمان می‌کنید اکنون می‌توانید به سمت ایران بیایید، بدانید که سامانه‌های دفاعی و موشکی کشور از هر زمان آماده‌تر است. هنوز انتقام برخی جنایات گذشته گرفته نشده و جمهوری اسلامی در صورت هرگونه خطا، پاسخ کوبنده‌ای خواهد داد.
 وی تصریح کرد: اگر جنگی رخ دهد، این بار تنها چند موشک به سمت رژیم صهیونیستی شلیک نخواهد شد، بلکه کل منطقه درگیر خواهد شد. دشمنان باید بدانند اگر به ایران چشم طمع بدوزند، این‌بار نه تنها رژیم صهیونیستی بلکه همه حامیانش باید منطقه را ترک کنند.
 حجت الاسلام والمسلمن مطهری‌اصل به اهمیت ارتباط مستمر بین خانواده‌ها و مدارس پرداخت و تأکید کرد: روز ۲۴ مهر به‌عنوان روز پیوند اولیا با مربیان شناخته می‌شود. در این روز، باید خانواده‌ها و آموزش و پرورش بیش از پیش به یکدیگر نزدیک شوند و تعاملات خود را تقویت کنند. نظارت خانواده‌ها بر فعالیت‌های آموزشی فرزندان و ارتباط دائمی با مدارس بسیار ضروری است. اگر کم‌کاری یا کاستی‌ای مشاهده شود، من آمادگی دارم تا به سرعت پیگیری کنم.
 امام جمعه تبریز با اشاره به کمبود منابع آب و انرژی، گفت: در مصرف آب، برق و گاز باید به‌طور جدی صرفه‌جویی کنیم تا از خطر جیره‌بندی در آینده جلوگیری شود. حتی اگر مسئولان شبانه‌روز تلاش کنند، مشکلات به‌طور کامل حل نمی‌شود، اما این مسئولان باید نشان دهند که در حال کارند تا مردم نیز امیدشان افزایش یابد.
انتهای پیام/

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *




1 دیدگاه برای این مطلب ثبت شده است
  1. مطلع

    تذکر حاج آقای عزیز برای نظارت بر کارکنان و تسهیل امور مردم وکاهش نارضایتی بج بود ولی من در طول سالهای بعد از دهه ۶۰ متوجه شدم که هر وقت دولت ودستگاه های نظارتی خواستند بر بازار نظارت کنند و خواستند مثلا با گران فروشی مقابله نمایند و جلوی محتکرین و گران فروشها را بگیرند. نه تنها توفیقی بدست نیامده بلکه موجب افزایش رسمی قیمت ها و کاهش کیفیت کالاهای مصرفی بخصوص مواد غذایی شدند .لطفا هیچ اقدام کنترلی نداشته باشید و بگذارید قانون عرضه وتقاضا بازار و قیمتها را تنظیم نمایند . اگر کاری بلد هستید و میتوانید سعی کنید فرایند ها و مراحل قبل از عرضه و عوامل اقتصاد کلان و علل عارضی و روانی تورم را حل وفصل نمایند که این کار هم با کرام الکاتبین است