یکشنبه / ۴ مرداد / ۱۴۰۵ Sunday / 26 July / 2026
×

آنالیزور سابق تیم فوتبال تراکتور سازی تبریز گفت: تراکتور سازی در فصل گذشته، بيشتر گلهاي دريافتي خود را لحظه انتقال از حمله به دفاع دریافت کرد و دليل آن انجام پرس از جلو و استفاده از بازيكنان حمله رو بيشتر در تركيب تيم بود.

  • تیر 8, 1394
  • به گزارش تبریز بیدار،بهزاد بشتايم آناليزور سابق تيم هاي تراكتور سازي در خصوص تحليل خود از شرايط تراكتور سازي گفت: خوشبختانه امسال تمامي شرايط براي قهرماني تراكتور محيا است. امكانات سخت افزاري و نرم افزاري خوبی دارند که نسبت به سال گذشته تفاوت زیادی دارد.  اضافه شدن بازيكنان سرباز و آماده شدن زمين چمن اختصاصي عوامل مهی براي موفقیت يك تيم است. شرایط مالی تیم نیز نسبت به فصل گذشته بهتر شده است.


    وی ادامه داد: تراکتور سازی در فصل گذشته، بيشتر گلهاي دريافتي خود را لحظه انتقال از حمله به دفاع اتفاق افتاد و دليل آن انجام پرس از جلو و استفاده از بازيكنان حمله رو بيشتر در تركيب تيم بود. اميدوارم امسال اين مسايل حل شود .


    بشتایم بیان کرد: پس از ضايع شدن حق تراكتور در فصل گذاشته، تمامي مسولين و هوادران يك دل هستند تا تراكتور قهرمان ليگ شود و به حق خود برسد .جدايي از تراكتور جزو خاطرات بد زندگيم بود.  اميدوارم تراكتور امسال با شرايط خوبی كه دارد به حق خود برسد.


    وي در مورد آينده كاري خود و حضور در كنار خطيبي افزورد:به علت مشغله كاري نتواستم آقای خطيبي را همراهی كنم ولی آرزوي موفقیت براي او  و كادر فني اش دارم . به احتمال زياد در يكي از تيم هاي شهرم مشغول بكار شوم چون من با فوتبال زندگي ميكنم و عاشق كار كردن هستم و نمي توانم از فوتبال دور بمانم.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *