شب بیست وسوم رمضان؛

وادی رحمت در شب بیست و سوم رمضان میزبان شهروندان خواهد بود

وادی رحمت تبریز در بیست و سوم رمضان و با برگزاری مراسم احیای شب در محل حسینیه شهدای وادی رحمت تبریز میزبان شهروندان تبریزی خواهد بود

به گزارش تبریز بیدار به نقل از شهریار نیوز، سومین شب قدر، بیست و سوم ماه مبارک رمضان  با حضور پرشور عموم مردم بویژه خانواده های معظم شهدا در محل حسینیه اعظم شهدای وادی رحمت برگزار خواهد شد.

وادی رحمت تبریز در شب های قدر امسال با استقبال و حضور گسترده شهروندان مومن تبریزی مواجه بود و انتظار می رود در شب بیست و سوم رمضان نیز خیل عظیم همشهریان با حضور در وادی رحمت به دعا و نیایش بپردازند.


شب قدر بهترین فرصت برای طلب بخشش و آمرزش گناهان از خداوند است که احیای شب های قدر از هزار ماه بهتر است.


بر این اساس سازمان وادی رحمت تبریز از عموم مردم خانواده شاهد و ایثارگر دعوت می نماید تا در جوار شهدای خود حضور یافته و همنوا با آنان دعاهای مربوطه را زمزمه کنند.


گفتنی است این مراسم حاوی برنامه های قرائت قرآن ، سخنرانی ، مداحی ، ادعیه خوانی « دعای جوشن کبیر » و دعای بک یا الله است.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *