به گزارش تبریز بیدار به نقل از تسنیم، اکرم حضرتی، شب گذشته در گردهمایی پژوهشی موسیقی و ادبیات عاشیقلار، اظهارداشت: تبریز با داشتن قدمت بیش از هفت هزار سال باید ورودیهایی با تکیه بر فرهنگ، ادب و هنر داشته باشد و ضروری است هرچه سریعتر برای رفع مشکل ورودیهای این شهر چاره اندیشی شود.
وی ادامه داد: روزگاری ورودیهای این شهر مبین داشتههای علمی، اسلامی و فرهنگی این شهر بود و مسافران در ورودی این شهر شاهد مجموعهای همچون مقبره الشعرا و دیگر مراکز فرهنگی این شهر بودند اما امروز این مهم رو به فراموشی سپرده شده است.
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر تبریز، رویارویی با تهاجم فرهنگی غرب را در گرو توجه به داشتههای اصیل فرهنگی، دینی و اسلامی دانست و گفت: زبان هنر و ادبیات، بهترین راهکار برای مقابله با تهاجم فرهنگی علیه کشورمان است و در این بین ادبیات و موسیقی عاشیقلار میتواند در ترویج فرهنگ اصیل ایرانی و اسلامی به جوانان موثر واقع شود.
حضرتی خواستار ایجاد خانه عاشیقلار در شهر تبریز شد و تصریح کرد: ادبیات و موسیقی عاشیقلار سرشار از آموزههای دینی، اخلاقی و اجتماعی است و ضروری است از این پتانسیل در راستای ترویج فرهنگ و هنر کشورمان استفاده شود.
وی ادامه داد: متاسفانه امروز دچار بیفرهنگی در جامعه هستیم و مقابله با این بیفرهنگیها تنها به دست هنر و با زبان هنر میسر خواهد بود.
حضرتی با اشاره به حذف برنامه عاشیقلار از برنامههای فرهنگی شهرداری تبریز طی سال جاری گفت: احیای ادبیات و موسیقی عاشیقلار جزو برنامههای ما قرار دارد و حذف این برنامه از سوی شهرداری مورد اعتراض قرار گرفته است و پیگیر برگزاری این برنامه خواهیم بود.
به گزارش تسنیم، گردهمایی پژوهشی ادبیات و موسیقی عاشیقلار در موضوع مدیحه سرایی برای امام علی (ع) و جایگاه آن در ادبیات عاشیقلار، شب گذشته در سینما ۲۹ بهمن تبریز برگزار شد.