نصرالله :

آمریکا همواره “شیطان بزرگ” خواهد ماند/ ایران متحدین خود را رها نمی کند

دبیرکل حزب‌الله لبنان در مراسم فارغ التحصیلی فرزندان شاهد ، آمریکا را شیطان بزرگ دانست و تاکید کرد که این همان آمریکایی است که همواره شیطان بزرگ باقی خواهد ماند چه پیش از توافق هسته ای و چه پس از آن.

به گزارش تبریز بیدار به نقل از پرس تی وی، سید حسن نصرالله گفت: «ما افتخار می کنیم که آمریکا ما را مجازات می کند، این همان آمریکایی است که همواره شیطان بزرگ باقی خواهد ماند؛ چه پیش از توافق هسته ای و چه پس از آن. چرا که مقاومت از سرزمین خود دفاع می کند و این مقاومت در برابر پروژه صهیونیستی یا بهتر بگویم در برابر پروژه تکفیری است.»

‫نصرالله افزود «آنچه که اکنون باید در خصوص آن باید مکث و تامل کنیم هدف قرار دادن بازرگانان و شرکت های لبنانی است خواه شرکت ها و بازرگانانی که بیرون از لبنان هستند یا شرکت ها و تجاری که در داخل کشور اقامت دارند.»


‫دبیرکل حزب‌الله لبنان گفت: از زمان شروع این مقاومت، آمریکا و اسرائیل در همپیمانی با برخی سازمان‌های عربی و برخی دست نشانده‌های داخل لبنان سعی کرده‌اند تا به مقاومت ضربه بزند یا به طور کامل آن را از بین ببرد و اگر نتوانستند در راستای تضعیف مقاومت گام بردارد.

وی در ادامه با اشاره به جمع بندی مذاکرات بین ایران و ۵+۱، گفت: پس از توافق هسته‌ای ایران و ۱+۵ امروزه بزرگترین دغدغه آن‌ها، ایران و حزب‌الله پس از توافق است؛ بنابراین می‌بینیم که اوباما و جان کری به روشنی از حزب‌الله به عنوان یک سازمان تروریستی یاد می‌کنند و مجددا تأکید می‌کنند که آمریکا هیچ‌زمانی با چنین نیرویی همراهی نخواهند کرد؛ پس معنای چنین مواضعی این است که حزب‌الله در معادلات منطقه و در معادلات آمریکا حضور دارد.


نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *