خبرگزاری بین المللی Trend مطرح کرد:

شرکت‌های نفتی انگلیس، هلند، فرانسه و آلمان در انتظار لغو تحریم‌های ایران

شرکت بی پی انگلیس و شرکت انگلیسی-هلندی شل، به همراه توتال فرانسه و زیمنس آلمان برای بررسی حضور خود در پروژه‌های نفت و گاز ایران هم‌اکنون منتظر لغو تحریم‌های علیه این کشور پس از توافق هسته‌ای تهران و کشورهای گروه ١+۵ هستند و هنوز تصمیمی برای ورود به بازار ایران اتخاذ نکرده‌اند.

به گزارش تبریز بیدار به نقل از خبرگزاری Trend، شرکت‌های نفتی انگلیسی، هلندی، فرانسوی و آلمانی برای بازگشت به بخش‌های نفت و گاز ایران در انتظار لغو تحریم‌ها علیه تهران هستند و هنوز تصمیمی برای ورود به بازار ایران اتخاذ نکرده‌اند.

نورالدین وفاتی رئیس ارتباطات با رسانه‌های بخش خاورمیانه و شمال آفریقای شرکت شل در گفتگو با Trendگفت: ما برای رسیدن به درکی مطلوب از آثار فوری و بلندمدت توافق جامع هسته‌ای اخیر، در حال گفتگو با دولت‌ها هستیم.
رئیس ارتباط با رسانه‌های بخش خاورمیانه شرکت شل عنوان کرد که ما همچنان تابع همه تحریم‌ها علیه ایران هستیم در عین حال بر اساس چارچوب‌های قانونی علاقه‌مند به بررسی نقش و توان شل در توسعه بخش انرژی ایران در آینده هستیم.
وفاتی گفت: شل هم‌اکنون خواهان بررسی این موضوع با دولت ایران است که شل چه نقشی می‌تواند در توسعه ظرفیت‌های موجود در بخش‌های نفت و گاز انرژی این کشور داشته باشد و در نظر داریم به درک تازه‌ای از شرایط مالی در ایران برسیم.
وی افزود: شل هنوز به دلیل وجود تحریم‌ها نمی‌تواند بدهی‌های معوق خود (۲.۳ میلیارد دلار) به شرکت ملی نفت ایران را تسویه کند، ما اکنون به‌دقت تحولات را در سایه توافق اخیر دنبال می‌کنیم و به‌ویژه می‌خواهیم متوجه شویم که آیا این توافق می‌تواند تأثیری در توانایی ما برای تسویه سریع بدهی‌مان و همگام با تحریم‌ها داشته باشد یا خیر؟
 وفاتی درباره از سرگیری خرید نفت خام از ایران گفت: شل تاریخ طولانی‌ای در ایران دارد؛ ما پیش از تحریم‌ها از شرکت ملی نفت ایران نفت می‌خریدیم، چنانچه لغو تحریم‌ها مجوز از سرگیری خرید نفت را صادر کند، ما با سهامداران مربوطه در ایران در این باره مذاکره می‌کنیم.
 رابرت واین سخنگوی بی پی نیز گفت: این شرکت در عین حالی که از تحریم‌های ایران تبعیت می‌کند شرایط را زیر نظر دارد و به محض این‌که بتواند، به دنبال فرصت‌های موجود خواهد بود.
 کوئنتین ویوانت سخنگوی توتال نیز به نقل از پاتریک پویان مدیرعامل این شرکت فرانسوی تصریح کرد: توتال همچنان نیازمند بررسی دقیق‌تر جزئیات به‌ویژه درباره لغو تحریم‌هاست، همان‌طور که پیش‌تر گفته‌ایم فعالیت‌های توتال در ایران پیشینه طولانی دارد و زمانی که تحریم‌ها لغو شوند چنانچه شرایط برای ما مطلوب باشد، خواهان بازگشت به این کشور هستیم.
 یاشار آزاد سخنگوی شرکت آلمانی زیمنس نیز گفت: ما از توافق جامع هسته‌ای تهران و ۶ قدرت جهانی استقبال می‌کنیم، این توافق اکنون باید از سوی همه طرف‌های حاضر در مذاکرات تصویب شود و همه آن‌ها باید به تعهدهای خود عمل کنند.
وی ادامه داد: هنوز خیلی زود است که بخواهیم درباره هرگونه طرح قطعی‌ای سخن بگوییم و تا زمانی که تحریم‌ها پابرجاست، ما به‌طورکامل از آن‌ها تبعیت می‌کنیم.
امیرحسین زمانی نیا معاون وزیر نفت ایران در امور بین‌الملل و بازرگانی به تازگی در کنفرانس دو روزه مشترک ایران و اتحادیه اروپا در حوزه تجارت و سرمایه‌گذاری در وین برگزار شد گفت: ایران در حوزه بالادستی نفت و گاز ١٨۵ میلیارد دلار پروژه دارد که قرار است تا سال ٢٠٢٠ به شرکت‌های خارجی پیشنهاد شود.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *