نایب رئیس شورای اسلامی شهر تبریز:

شورا و شهرداری تبریز تعهدی در برابر شرکت‌های کم کار ندارد

نایب رئیس شورای اسلامی شهر تبریز گفت: شورای شهر و شهرداری تبریز هیچ تعهدی در برابر شرکت‌هایی که قادر به انجام تعهداتشان نیستند، ندارد و بهتر است هرچه سریع‌تر پرونده آن بسته شود.

به گزارش تبریز بیدار به نقل از سازمان مدیریت پسماندهای شهرداری تبریز، اسماعیل چمنی در جریان بازدید از مجتمع دفن و پردازش پسماندهای شهری تبریز و در جمع معاونان، کارشناسان و کارکنان این سازمان اظهار کرد: پاکیزگی شهر تبریز واقعیتی انکارناپذیر است که همه گردشگران، مسافران و خود شهروندان تبریزی نیز بر آن اذعان دارند و رسیدن به این هدف و تحقق آرمان”تبریز شهر پاک، شهر سالم و شهر تمیز” مرهون زحماتی است که در سازمان مدیریت پسماندهای شهرداری و حوزه خدمات شهری کشیده می‌شود.

وی با اشاره به اینکه حفظ پاکیزگی تبریز وظیفه همگان است، گله‌مندی شهروندان از عدم توانایی شرکتی که طرف قرارداد با شهرداری تبریز بوده و موظف است پسماندهای تفکیک شده در منازل شهروندان را جمع‌آوری کند را بیان کرد.

چمنی اظهار داشت: شورای شهر و شهرداری تبریز هیچ تعهدی در برابر شرکت‌هایی که قادر به انجام تعهداتشان نیستند، ندارد و بهتر است هرچه سریع‌تر پرونده آن بسته شود تا بتوانیم زمینه رضایت‌مندی شهروندان فهیم تبریزی را فراهم کنیم.

وی افزود: عدم توجه به مطالبات شهروندان و پاسخگو نبودن در برابر خواسته‌های آنان تبعات جبران‌ناپذیری را برای مدیریت شهری تبریز به دنبال خواهد داشت.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *