افتتاح نمایشگاه مهر بانو در محل فرهنگسرای آنا

نمایشگاه مهر بانو به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری منطقه ۴ تبریز با محوریت صنایع دستی ، آشپزی ، شیرینی پزی و … در محل فرهنگسرای آنا افتتاح شد .

به گزارش تبریز بیدار به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۴ تبریز مهندس امامی شهردار منطقه در این مراسم با اشاره به اهداف برگزاری این نمایشگاه گفت: نمایشگاه مهر بانو در راستای ایجاد نشاط اجتماعی ، ترویج صنایع دستی و خانگی و همچنین معرفی توانمندیهای بانوان منطقه بر پا شده است .


وی افزود: شهرداری منطقه ۴ تبریز در کنار تمام فعالیتهای عمرانی ، خدماتی حرکت در مسیر برنامه های فرهنگی را نیز مد نظر قرار داده و در این راه ضمن تلاش برای توسعه این مراکز توجه به  اجرای نمایشگاه ها و مسابقات مختلف را نیز مهم بر شمرده است .


گفتنی است نمایشگاه مهر بانو از ۳۱  مرداد الی ۵ شهریور ماه سال جاری همه روزه از ساعت ۱۶ به بعد آماده بازدید عموم علاقمندان می باشد .


نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *