به گزارش تبریز بیدار به نقل از فارس، اسماعیل جبارزاده صبح امروز در دیدار با مدیرعامل بانک صنعت و معدن کشور اظهار داشت: احساس میکنم بخش آخر عمر خدمتیمان را سپری میکنیم و انجام کارهای روزمره و عادی ما را راضی نمیکند و به دنبال انجام اقدامات ماندگار و کارهای بزرگ هستیم و علاقهمندیم پروژههایی را که بانک صنعت و معدن قصد انجام آن را در استان دارد مورد پیگیری و حمایت قرار دهیم.
وی افزود: هم اکنون در حال اجرای پروژه مهم راهآهن میانه – تبریز به طول ۱۸۰ کیلومتر هستیم و در سفر رئیس جمهور محترم به استان نیز این پروژه را جزو اولویتها قرار دادیم؛ ایشان هم به وزارت راه و شهرسازی تاکید کرد که در تامین زیرسازی و روسازی این راهآهن همت تام به خرج دهد.
جبارزاده اذعان داشت: ما از محل اعتبارات سفر رئیس جمهور زیرساختهای راه آهن میانه – تبریز را تامین میکنیم و به بانک صنعت و معدن پیشنهاد دادیم برای تامین اعتبار روسازی این پروژه که حدود ۲۰۰ میلیون دلار برآورد میشود سرمایهگذاری کند.
قصد داریم تبریز را از نظر اقتصادی و حمل و نقل تبدیل به هاب منطقهای کنیم
استاندار آذربایجانشرقی اعلام کرد: قصد داریم تبریز را از نظر اقتصادی و حمل و نقل تبدیل به هاب منطقهای کنیم و ریلگذاری تبریز تا مراغه و ارومیه و جلفا و از جلفا تا آسیای دور را انجام دهیم تا امکان اجرای قطار سریع السیر تبریز- تهران فراهم و شبکه ریلی تکمیل شود.
وی تاکید کرد: در رابطه با بحث صنایع و فعالیتهای دیگر بانک صنعت و معدن با توجه به اینکه سند تدبیر و توسعه استان تدوین شده و منابع را بر اساس برنامههای این سند صرف میکنیم، تقاضا داریم بانک صنعت و معدن در پروژههای مصوب سند تدبیر و توسعه سرمایهگذاری کند که اگر جز این باشد دردسر ساز میشود.
جبارزاده خاطرنشان کرد: در گذشته تسهیلات زیادی به افراد مختلف که اهلیت آن را نداشتند از سوی بانکها واگذار شده و مشکلات کارگری حال حاضر استان را به وجود آورده؛ بنابراین امروز از بانک صنعت و معدن انتظار داریم در اعطای تسهیلات به افراد اهلیت و صلاحیت آنها را هم مدنظر اکید خود قرار دهد.
اکثر بانکهای کشور در خط قرمز هستند
استاندار آذربایجانشرقی اضافه کرد: با توجه به مشکلات اقتصادی گذشته اکثر بانکهای کشور در خط قرمز هستند و منابعی برای ارائه تسهیلات ندارند و ما هم برای دستیابی به اهداف توسعهای استان دوست داریم با بانکی کار کنیم که در لیست قرمز نباشد و پروژههای سند تدبیر و توسعه را به سمت این بانک هدایت کنیم.
وی تاکید کرد: سیاست مدیریت اجرایی استان بر این تعلق گرفته است که بیشترین همکاری را با بانک صنعت و معدن داشته باشیم تا سرمایهگذاریهای موثری در بخشهای مختلف اقتصادی، کشاورزی و صنعتی استان صورت پذیرد.
وجود ۴ هزار تریلی فرسوده در ناوگان حمل و نقل آذربایجان شرقی
این مسئول با اشاره به وجود حدود ۴ هزار تریلی فرسوده در ناوگان حمل و نقل استان، ابراز داشت: مایل هستیم بازسازی و نوسازی اینها را هم به بانک صنعت و معدن واگذار کنیم و توافق مسئولان بانک با مدیران استان، مورد تایید ما خواهد بود و حمایتهای همه جانبه خود را به عمل خواهیم آورد.