تقویت پیوند دانشگاه و صنایع دفاعی، اولویت اصلی ماست
دشمن به دنبال ایجاد بحران داخلی است
ضرورت بازنگری در سیاستهای علمی و فناوری
جنگ امروز، جنگ روایتها و ارادههاست
روحیه بسیجی، پشتوانه علم و پژوهش
هشدار مقام قضایی درباره کلاهبرداری با وعده فروش صندلی دانشگاه
یک جمله برای دلشوره کافی بود؛ «در دسترس نیست» / شامِ بی محمد
آزمون هماهنگی در گلزار شهدای تبریز / پایان پروژه و آغاز نظارت؟اگر آمریکا می خواهد نیروهای پیشمرگ کرد را در برابر داعش مسلح کرده و آنان را در مبارزه با داعش به سوریه منتقل کند ما آماده ارائه هر نوع کمک در این راستا هستیم.
به گزارش تبریز بیدار، احمد داوود اوغلو، نخست وزیر ترکیه در مصاحبه با CNN در پاسخ به سوال خبرنگار این رسانه در خصوص تحولات عراق و سوریه گفت: حساسیت ترکیه در خصوص حمایت های ایالات متحده آمریکا از حزب اتحاد دموکراتیک سوریه (PYD) در مبارزه با داعش کاملا مشهود است. مسئله مهم برای ترکیه این است که میان کردها و حزب اتحاد دموکراتیک سوریه (PYD) تفاوت هایی وجود دارد.
وی در ادامه اظهارات خود تاکید کرد: تنها نظامیان
YPG نیستند که در سوریه از طریق زمینی در حال مبارزه با داعش هستند. ارتش آزاد سوریه نیز در برابر داعش می جنگد. این مسئله نمی تواند دلیلی برای مشروعیت بخشیدن به PYD باشد. اگر قرار به مسلح کردن گروه های مبارز با داعش باشیم می توانیم نیروهای ارتش آزاد سوریه را مسلح کنیم. علاوه بر نیروهای مدافع خلق وابسته به حزب اتحاد دموکراتیک سوریه در این کشور پیشمرگ های کرد نیز با داعش مبارزه می کنند. مثال بارز حضور پیشمرگ های کرد در سوریه اجازه عبور آنان از ترکیه برای آزادسازی کوبانی بود.
دیدگاهتان را بنویسید