دستگیری سارق قمه بدست توسط عوامل کلانتری ۱۹ تبریز
تداوم گرمای هوا در آذربایجانشرقی تا دوشنبه
فراخوان هفتمین جشنواره سراسری تئاترخیابانی و فضای باز ” تبریزیم “
تراکتور پیکان را زیر گرفت / برتری دو گله شاگردان نکونام در تبریز
ایران از منافع خود در تنگه هرمز کوتاه نمیآید
ورود دادستانی تبریز به مضوع کارت آزاد بنزین
ثبت ۱۰ هزار و ۱۲۷ شهید در استان
تاکید بر بهبود شیوه های خدمت به محرومین
در باب مداحی و مداح منتقد؛ این روش رفتار با منتقد درست نیست!
ربیعی رفت، نکونام سرمربی جدید تراکتور
آیا پیگیریهای استاندار برای اقشار محروم جامعه به اندازه سرمایهداران است؟علی رغم اینکه اوبالی با تمسک جستن به دروغ در گوناز گفته بود که آخوند ایرانی از این مناظره فرار کرده است، تبریزبیدار برای اولین بار تصاویر ایمیل ارسالی از طرف حجت الاسلام همایونی خطاب به احمد اوبالی را که بدون پاسخ مانده اند در اختیار مخاطبان خود می گذارد.
به گزارش تبریزبیدار، پس از توهین شبکه ماهواره ای گونازتی وی به ساحت ائمه اطهار و جواب دندان شکن قشرهای مختلف مردمی نسبت به این اقدام سخیف، حجت الاسلام همایونی از طلاب تبریزی خواستار برگزاری مناظره ای با احمد اوبالی (مدیر شبکه مذکور) شد اما ظاهرا ترس عوامل قوم گرای افراطی از مناظره با یک طلبه جوان تبریزی فراتر از حد عادی است و این بار اوبالی از پای گفتگو با همایونی در شرایط برابر تفره می رود.




علی رغم اینکه اوبالی با تمسک جستن به دروغ در گوناز گفته بود که آخوند ایرانی از این مناظره فرار کرده است، تبریزبیدار برای اولین بار تصاویر ایمیل ارسالی از طرف حجت الاسلام همایونی خطاب به احمد اوبالی را که بدون پاسخ مانده اند در اختیار مخاطبان خود می گذارد.
دیدگاهتان را بنویسید