ایران از منافع خود در تنگه هرمز کوتاه نمیآید
دستگیری سارق قمه بدست توسط عوامل کلانتری ۱۹ تبریز
تداوم گرمای هوا در آذربایجانشرقی تا دوشنبه
فراخوان هفتمین جشنواره سراسری تئاترخیابانی و فضای باز ” تبریزیم “
حرمت امام رضا(ع) خط قرمز ماست
شاکيان اين سارق به پليس آگاهی آذربايجان شرقی مراجعه کنند
موسسه خیریه حمایت از مستمندان تبریز؛ از حمایت معیشتی نیازمندان تا مبارزه با تکدیگری حرفهای
ماجرای پیامک تامین سوخت دوم چیست؟
جلسه شورای شهر تبریز لغو شد
تراکتور پیکان را زیر گرفت / برتری دو گله شاگردان نکونام در تبریز
ورود دادستانی تبریز به مضوع کارت آزاد بنزیندادستان عمومی و انقلاب مراغه از کشف جسد فرد جوانی حدود ۲۵ تا ۳۰ ساله از سد علویان این شهرستان کشف شد.
به گزارش تبریز بیدار به نقل از ایرنا، علی دلداری افزود: حدود ساعت ۱۶ روز گذشته این جسد توسط نیروهای آتش نشانی از آب پشت این سد کشف و با توجه به بررسی های انجام شده آثاری دال بر جنایی بودن این حادثه مشاهده نشده است.
وی اظهار کرد: در ظاهر این جسد شکستگی و اثری از ضرب و شتم نبوده و بنا به اعلام نهادهای ذیربط علت اولیه فوت این جوان خفگی در آب است.
دادستان عمومی و انقلاب مراغه یادآور شد: طبق آثار مشاهده شده احتمال می رود این جسد به مدت دو هفته در آب شناور بوده و تا کنون هویت وی نامعلوم است.
دلداری، ادامه داد: نهادهای قضایی و انتظامی مراغه تحقیقات خود را برای شناسایی هویت وی آغاز کرده و در این راستا پرونده های اعلام فقدان یا مفقودی افراد در شهرستان های همجوار نیز در حال بررسی است.
دیدگاهتان را بنویسید