انتقاد معاون عمرانی استاندار از کاربردی نبودن ضوابط شهرسازی؛

پورمهدی: نمی‌توان پشت درهای بسته برای شهر قانون نوشت / معضل حاشیه نشینی در روستاهای اطراف تبریز

معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی با انتقاد از کاربردی نبودن ضوابط و مقررات شهرسازی، گفت: متاسفانه مشاوران و متخصصان شهرسازی، قوانین را در پشت درهای بسته و بدون ارتباط با مردم می‌نویسند و همین امر موجب تخلفات در حوزه شهرسازی می‌شود.

به گزارش تبریز بیدار، محمدصادق پورمهدی در همایش ملی امنیت و پیشگیری از جرم در فضاهای شهری در تبریز، با تاکید بر این که ضوابط شهرسازی باید بر اساس نیازهای واقعی جامعه تدوین شود، اظهار داشت: یکی از چالش‌های حوزه مدیریت شهری، توسعه نامتوازن شهر و انعطاف‌پذیر نبودن قوانین با خواسته‌های به‌حق مردم است.

وی افزود: شهر مانند موجود یک زنده است که باید متوازن و مانند یک انسان رشد یابد و برای یک موجود زنده نمی‌توان پشت درهای بسته قانون نوشت.

معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی در ادامه با تاکید بر جلب مشارکت مردمی در زمینه شهرسازی نوین، گفت: در سال‌‌های اخیر اقدامات خوبی دراین زمینه به ویژه در مناطق حاشیه‌نشین از سوی شوراهای اسلامی و شهرداری‌ها صورت گرفته که باید این رویکرد توسعه یابد.

وی، اقدامات شهرداری تبریز در دو سال گذشته را در زمینه مسیرگشایی و احداث پارک‌های جدید در برخی مناطق ارزشمند دانست و گفت: در عین حال در مراجعات شهروندان کمبود فضاهای لازم تفریحی و عمومی در برخی مناطق شهری بیان می‌شود.

به گفته وی در بحث جابه‌ جایی جمعیت حاشیه‌‌‌نشین باید به شهرداری‌ها کمک بیشتری شود و زمین در اختیار شهرداری قرار گیرد.

پورمهدی گفت: بحث حاشیه‌نشینی در خود تبریز تحت کنترل است اما در روستاهای اطراف تبریز حاشیه‌نشینی به یک معضل مبدل شده و روستاهای اطراف تبریز به شدت در حال افزایش جمعیت هستند.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *