یکشنبه / ۱۱ مرداد / ۱۴۰۵ Sunday / 2 August / 2026
×

تا روز سه‌شنبه در اکثر نقاط کشور جو پایدار خواهد بود و در شهرهای صنعتی و پرجمعیت میزان غلظت آلاینده‌های جوی افزایش می‌یابد.

  • دی 27, 1394
  • به گزارش تبریز بیدار شبه نقل از ایلنا، احد وظیفه؛ مدیریت پیش‌بینی و هشدار این سازمان از پایداری جو و سکون هوا تا روز سه شنبه در اکثر نقاط کشور خبر داد و تصریح کرد: در این راستا افزایش غلظت آلاینده‌های جوی به ویژه در شهرهای صنعتی و پرجمعیت از جمله تهران، کرج، اراک، اصفهان، مشهد، تبریز پیش بینی می‌شود و برای تمام افراد هوا ناسالم خواهد شد.

     وی به سبب عبور موجی از شمال غرب و غرب کشور در روز سه شنبه، نوید کاهش میزان غلظت آلاینده‌ها در این نواحی را داد و افزود در سایر مناطق ذکر شده همچنان با افزایش غلظت آلاینده‌ها مواجه خواهیم بود.

    احد وظیفه به سالمندان، کودکان و بیماران قلبی و تنفسی توصیه نمود: طی این مدت از تردد غیر ضروری در سطح شهر خودداری نمایند.

    نوشته های مشابه
    آچار فرانسه هسته‌ ای
    گفتگوی تبریزبیدار با همسر دانشمند شهید زکی؛

    آچار فرانسه هسته‌ ای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *