به گزارش تبریز بیدار به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، مدیر عامل شرکت گاز آذربایجان شرقی از افتتاح طرح گازرسانی به 124 روستای این استان همزمان با دهه فجر امسال خبر داد .
ولی اله دینی امروز گفت :با افتتاح این طرح ها بیش از ۱۰ هزار و ۲۵۸ خانوار روستایی آذربایجان شرقی از گاز طبیعی بهره مند خواهند شد .
وی هزینه گازرسانی به این روستاها را بیش از ۶۳۰ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت : با اجرای این طرح ها میزان بهره مندی خانوارهای روستایی آذربایجان شرقی از گاز طبیعی به ۸۶ و نیم درصد خواهد رسید.
دینی، گاز رسانی به کارخانه مس انجرد اهر و شهرک صنعتی شماره چهار تبریز و افتتاح جایگاه عرضه گاز CNG را از دیگر طرح های دهه فجر بر شمرد .
هم اکنون ۱۰۰ درصد مناطق شهری و ۸۲ و نیم درصد مناطق روستایی آذربایجان شرقی زیر پوشش شبکه گازرسانی قرار دارند .
مدیر عامل شرکت گاز آذربایجان شرقی همه روستاهای بیش از ۲۰ خانوار این استان تا پایان سال ۹۶ از گاز طبیعی برخوردار خواهند شد .