دوشنبه / ۱۲ مرداد / ۱۴۰۵ Monday / 3 August / 2026
×

معاون صنایع‌دستی اداره کل میراث فرهنگی آذربایجان شرقی از توجه ویژه اداره کل به احیای هنرهای دستی فراموش‌شده خبر داد.

  • بهمن 12, 1394
  • به گزارش تبریز بیدار فرشاد به‌آفرین با اشاره به نتایج سومین دوره داوری نشان ملی مرغوبیت شمال غرب کشور در تبریز، تنوع آثار صنایع‌دستی استان را بسیار خوب ارزیابی کرد و اظهار داشت: درخشش هنرمندان استانی در این دوره از داوری با کسب 97 نشان ملی مرغوبیت، توسط 65 هنرمند حاصل تلاش هنرمندان و توجه ویژه اداره کل میراث فرهنگی آذربایجان شرقی به ارتقای جایگاه صنایع‌دستی است.

    معاون صنایع‌دستی اداره کل میراث فرهنگی آذربایجان شرقی، با بیان اینکه 123 اثر در 22 رشته از آذربایجان شرقی در این دوره از داوری مورد ارزیابی قرار گرفتند، گفت: از این تعداد 27 مورد در زمینه ورنی، 19 مورد صنایع‌دستی سفال و سرامیک و 15 مورد حکاکی روی فلز توانستند نشان ملی مرغوبیت دریافت کنند.

    وی افزود: دواتگری بناب، سبدبافی کشک سرای و جوراب‌بافی ازجمله رشته‌های احیاشده استان بودند که موفق به دریافت این نشان شدند.

    به آفرین، نکته قوت سومین دوره داوری نشان ملی مرغوبیت را حضور فعال هنرمندان شهرستانی دانست و عنوان کرد: شهرستان‌های اهر و مراغه بعد از تبریز، بیشترین تعداد دریافت نشان ملی مرغوبیت را به خود اختصاص داده‌اند.

    وی کمک به ارتقاء کیفیت آثار صنایع‌دستی، تسهیل ارتباط هنرمندان با صنعتگران استان، ایجاد انگیزه جهت نوآوری در تولید صنایع‌دستی، شناخت شاخص‌های بازاریابی داخلی و خارجی در تولیدات صنایع‌دستی، ابتکار در طراحی تولیدات صنایع‌دستی و ارتقاء انگیزه خرید آثار باکیفیت صنایع‌دستی در بین مصرف‌کنندگان را، ازجمله مزایای دریافت نشان ملی مرغوبیت کشور عنوان کرد.

    نوشته های مشابه
    آچار فرانسه هسته‌ ای
    گفتگوی تبریزبیدار با همسر دانشمند شهید زکی؛

    آچار فرانسه هسته‌ ای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *