مهران، جاده بیقراری برای مسیر اربعین
آچار فرانسه هسته ای
عزت ایران، میراث ماندگار شهدا / مهندس مکانیک که آگاهانه لباس سبز پاسداری به تن کرد
اعزام کاروان مردمی «از آذربایجان تا خلیج فارس؛ جان فدای ایران» از تبریز
جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبین
نباید به اختلافات سیاسی و گسلهای قومی دامن زدمدافع تیم پدیده مشهد، گفت: خاطرات خوبی از زمان حضورم در تراکتور سازی داشته و برای کسب نتیجحه مطلوب به تبریز می آییم.
به گزارش تبریز بیدار، احمد آل نعمه در گفتگو با خبرنگار ورزشی تبریز بیدار در خصوص دیدار تیمش مقابل تراکتور سازی تبریز، اظهار داشت: اول باید بگویم که خاطرات خوب از مدتی که در تبریز و تیم تراکتور سازی بودم، دارم و امیدوارم بازی زیبایی مقابل این تیم انجام بدهیم. برای کسب بهترین نتیجه به تبریز سفر می کنیم و انشالله به هدفمان می رسیم.
وی ادامه داد: تمرینات خوبی را انجام داده ایم و انشالله با آمادگی خوبی به میدان خواهیم رفت.
بازیکن پدیده مشهد در خصوص پیوستنش به پدیده مشهد، بیان کرد: من پیش از این سابقه شاگردی آقای مهاجری را داشتم که پس از صحبت هایی، تصمیم گرفتم تا به این تیم ملحق شوم. امیدوارم بازی های خوبی را در ادامه مسابقات انجام بدهم.
گفتنی است، دیدار تیم های تراکتور سازی تبریز و پدیده مشهد از ساعت ۱۴:۳۰ روز یکشنبه ۱۸ بهمن در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز برگزار خواهد شد.
دیدگاهتان را بنویسید