مهران، جاده بیقراری برای مسیر اربعین
آچار فرانسه هسته ای
عزت ایران، میراث ماندگار شهدا / مهندس مکانیک که آگاهانه لباس سبز پاسداری به تن کرد
اعزام کاروان مردمی «از آذربایجان تا خلیج فارس؛ جان فدای ایران» از تبریز
جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبین
نباید به اختلافات سیاسی و گسلهای قومی دامن زدبازیکن تیم تراکتورسازی به دلیل مصدومیت در تمرینات گروهی تیمش شرکت نمی کرد.
به گزارش تبریز بیدار، خالد شفیعی از ناحیه پا دچار آسیب دیدگی شده بود که به همین دلیل در تمرینات گروهی تیمش حضور نداشت.
این بازیکن از اواخر جلسه تمرینی دیروز تراکتور سازی در کنار سایر بازیکنان به تمرین پرداخت و امکان به میدان رفتن این بازیکن مقابل سپاهان پس از نظر کادر پزشکی مشخص می شود.
رمضان نوری زاده، پزشک تراکتور سازان پیش از این نیز در گفتگو با خبرنگار ورزشی تبریز بیدار از احتمال کم رسیدن فردین عابدینی به دیدار تراکتور سازی و سپاهان خبر داده بود.
گفتنی است، دیدار تیم های تراکتور سازی تبریز و سپاهان اصفهان از ساعت ۱۵:۱۵ روز پنجشنبه ۲۹ بهمن در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز پیگیری خواهد شد.
دیدگاهتان را بنویسید