یاد شهید والامقام محراب، در قاب دیدگان مردم تبریز
روایت بیزیم محله از ۴۲ متری و شهید قرهباغی / از دستفروشان و فضای سبز تا مسیرگشایی بلاتکلیف
شرافت را با جام عوض نمیکنیم / فحاشی در فوتبال ایران آزاد شد!
ماجرای مُهر پزشک غایب در بیمارستان چه بود؟
تراکتور ۳ بر صفر بازنده شد! / کسر 2 امتیاز از ملوان
تبریز در حصار تخلفات ساختمانی / به ساختمانهای غیرمجاز آب و برق وگاز ندهید
قاتل جوان مرندی در کمتر از نیم ساعت دستگیر شد
پلمب ۵ واحد صنفی متخلف در مراغهمربی بدنساز تیم تراکتور سازی تبریز گفت: وضعیت بدنی بازیکنان در شرایط خوبی قرار داشته و با آمادگی کامل به مصاف سپاهان می رویم.
به گزارش تبریز بیدار، بیاض پور ممی در گفتگو با خبرنگار ورزشی تبریز بیدار در خصوص وضعیت آمادگی بدنی بازیکنان این تیم نسبت به گذشته، اظهار داشت: بازیکنان به شرایط آرامی از نظر آمادگی بدنی رسیده اند و مشکلی از این لحاظ نداریم. بازیکنان رو به روز نسبت به گذشته بهتر خواهند رشد. هدفمان این است تا آمادگی بازیکنان را برای مسابقات حفظ کنیم تا در مسابقات آسیای و لیگ لیگ برتر وضعیت خوبی داشته باشیم.
وی ادامه داد: در بازی گذشته دونده ترین تیم لیگ برتر در خانه اش مقابل بازیکنان ما تسلیم شدند ولی متاسفانه نتوانستیم از موقعیت های گلزنی استفاده کنیم. امیدوارم در ادامه مسابقات جبران کنیم.
مربی بدنساز تراکتور سازان در خصوص دیدار این تیم مقابل سپاهان در هفته 21 رقابت های لیگ برتر، گفت: بازی مهمی مقابل سپاهان داریم و بازیکنان با توان توان به میدان خواهند رفت. برای کسب سه امیتاز تلاش خواهیم کرد و امیدوارم با حمایت هواداران به موفقیت رسیم. در روز های گذشته تلاش کردیم تا بازیکنان بدون مشکل بدنی به استقبال بازی بروند.
دیدگاهتان را بنویسید