مهران، جاده بیقراری برای مسیر اربعین
آچار فرانسه هسته ای
عزت ایران، میراث ماندگار شهدا / مهندس مکانیک که آگاهانه لباس سبز پاسداری به تن کرد
اعزام کاروان مردمی «از آذربایجان تا خلیج فارس؛ جان فدای ایران» از تبریز
جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبین
نباید به اختلافات سیاسی و گسلهای قومی دامن زدتراکتورسازان بازیکن محروم و مصدومی مقابل پرسپولیس ندارند.
به گزارش تبریز بیدار، دیدار تیم های پرسپولیس و تراکتور سازی تبریز از ساعت 17:30 روز یکشنبه ( 16 اسفند) در ورزشگاه آزادی تهران برگزار خواهد شد.
تراکتورسازان در این دیدار بازیکن محروم و مصدومی ندارند.
گفته می شود باشگاه پرسپولیس موافقت کرده است تا بیش از 10 درصد ظرفیت ورزشگاه آزادی در اختیار هواداران تراکتور سازی قرار بگیرد.
به احتمال فراوان سفیر کشور عمان در ایران میهمان ویژه باشگاه پرسپولیس در بازی با تراکتورسازی خواهد بود.
تراکتور سازان پس از پایان دیدار مقابل الجزیره امارات به تهران سفر کرده و اردوی خود را برپا کرده اند.
تمرین امروز تیم پرسپولیس از ساعت 11 انجام شده و تمرین تراکتورسازی نیز از ساعت 13:15 امروز به مدت 90 در زمین مجموعه سبز برگزار شد.
گفتنی است، پرسپولیس از فصل نهم رقابت های لیگ برتر در 6 بازی میزبان تراکتور سازی بود که حاصل آن 3 برد برای هر دو تیم بوده است.
دیدگاهتان را بنویسید