بررسی رأی نهایی کنفدراسیون فوتبال آسیا

کنفدراسیون فوتبال آسیا امروز رأی نهایی خود را درباره اختلافات ایران و عربستان صادر کرد که در نهایت بازی‌ها به کشور بی‌طرف منتقل می‌شود.

به گزارش تبریز بیدار، کنفدراسیون فوتبال آسیا امروز با تشکیل جلسه‌ای با حضور کمیته اجرایی مسابقات رأی نهایی خود را درباره اختلافات فوتبالی ایران و عربستان صادر کرد.

در این جلسه AFC تاکید کرد که روابط سیاسی ایران و عربستان به روال عادی خود بازنگشت در نتیجه کشورم سوم تنها راه حل است.

با این رأی AFC اکنون باید درباره اینکه کدام کشور میزبانی این رقابت‌ها را داشته باشد بحث و گفت و گو کرد. عربستانی‌ها پیش تر قطر و امارات را پیشنهاد کرده بودند.

AFC تا ۲۵ مارس مطابق با ۶ فروردین ماه ۹۵ به دو کشور ایران و عربستان مهلت داد کشورهای پیشنهادی خود را معرفی کنند.

کمیته اجرایی AFC در بیانیه خود آورده است: متأسفانه کنفدراسیون فوتبال آسیا شاهد هیچ پیشرفتی بین دو کشور از لحاظ سیاسی نشد و عربستان تاکنون اجازه نداده است هیچکدام از شهروندانش به ایران سفر کنند.

کمیته اجرایی AFC در بیانیه خود چنین نوشت: متأسفانه کنفدراسیون فوتبال آسیا مشاهده کرد که روابط سیاسی دو کشور هیچ تغییری نکرده است و عربستان به هیچ کدام از شهروندان خود اجازه نمی دهد که به ایران سفر کند و این دلیل اصلی این رأی است. زیرا در جلسه ای که AFC با حضور کمیته اجرایی مسابقات در دوحه برگزار کرد قرار بر این شد تا ۱۵ مارس مطابق با ۲۵ اسفندماه روابط دو کشور به حالت عادی بازگردد اما این اتفاق نیفتاد در نتیجه بازی ها به کشور سوم منتقل می شود.

ادامه بیانیه AFC درباره اقدامات کمیته اجرایی برای ارزیابی امنیت بازی ها به شرح زیر است:

۱- سازمان بین المللی امنیت به طور مستقل از سوی AFC در دو کشور حاضر شد و ورزشگاه های آنها را ارزیابی کرد.

۲- اعضای کمیته اجرایی مسابقات در ورزشگاه های دو کشور حاضر شدند و بازی های باشگاه های ایران و امارات را از نزدیک مشاهده کردند.

۳- دو کارشناس امنیتی و مسئولان AFC در بازی هایی که در ایران برگزار شد حاضر و تمامی گزارشات را به AFC ارائه کردند.

۴- ناظران AFC بازی های ایران و امارات را در ورزشگاه ها از نزدیک نظارت کردند و گزارشاتی را از این بازی ها به AFC ارائه کردند تا در این تصمیم به ما کمک کنند.

۵- از دو فدراسیون عربستان و ایران درخواست شده بود تا ۹ مارس از طریق دستگاه های دولتی درباره روابط سیاسی دو کشور به AFC گزارش هایی ارائه شود.

…………………………..

علی کفاشیان دراین زمینهگفت: ما در این زمینه اعتراض و شکایت خواهیم کرد چراکه این موضوع دخالت آشکار سیاست در فوتبال است. در مورد این موضوع با اینفانتینیو رئیس فیفا هم صحبت خواهم کرد و به او موارد را گوشزد می‌کنم.

گفتنی است که علی کفاشیان در سایت فدراسیون فوتبال ایران رسما اعلام کرده است که در خصوص رای AFC به فیفا نیز شکایت خواهند کرد.

رئیس فدراسیون فوتبال، اظهار داشت: : برای ما برگزاری بازی‌ها در امارات بهتر است؛ چراکه در این کشور هم ایرانی‌های زیادی حضور دارند و هم راه نزدیک است. همچنین پروازهای زیادی هم از ایران به امارات صورت می‌گیرد و به همین دلیل می‌توانیم وضعیت بهتری داشته باشیم.

……………………….

رای نهایی AFC در مورد اختلافات فوتبالی ایران و عربستان در نهایت صادر شد که قرار شد بازی‌ها به کشور سوم منتقل شود. AFC دلیل این تصمیم خود را این طور اعلام کرد که به دو کشور تا تاریخ ۲۵ اسفند مهلت داده بود تا روابط سیاسی دو کشور به حالت عادی برگردد ولی این اتفاق نیفتاد در نتیجه این تصمیم را گرفت.

AFC در جدیدترین خبر ۳ ورزشگاه‌ را به صورت پیشنهاد اولیه به دو کشور ارائه داده است که عبارتند از: ورزشگاه باشگاه الغرافه قطر، ورزشگاه سحیم بن حمد باشگاه قطر و ورزشگاه باشگاه الاهلی دبی. یعنی AFC مطابق با پیشنهاد عربستانی‌ها که دو کشور قطر و امارات را انتخاب کرده بودند عمل کرده است!

اکنون باید منتظر بمانیم که فدراسیون فوتبال کشورمان و باشگاه‌ها چه تصمیمی می‌گیرند.

………………………….

 امیر قلعه‌نویی در این‌باره  می گوید: در بازی که ما میزبان الهلال عربستان هستیم حاضر نیستیم در امارات بازی کنیم چراکه در این کشور گرما و رطوبت بالاست. ما می‌خواهیم ازبکستان و شهر تاشکند میزبان بازیمان برابر الهلال باشد چراکه شرایط آب‌وهوایی در این کشور به آب و هوای تبریز نزدیک است.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *