تقویت پیوند دانشگاه و صنایع دفاعی، اولویت اصلی ماست
دشمن به دنبال ایجاد بحران داخلی است
ضرورت بازنگری در سیاستهای علمی و فناوری
جنگ امروز، جنگ روایتها و ارادههاست
روحیه بسیجی، پشتوانه علم و پژوهش
هشدار مقام قضایی درباره کلاهبرداری با وعده فروش صندلی دانشگاه
یک جمله برای دلشوره کافی بود؛ «در دسترس نیست» / شامِ بی محمد
آزمون هماهنگی در گلزار شهدای تبریز / پایان پروژه و آغاز نظارت؟تیم فوتبال تراکتور در دیداری حساس از بازی معوقه هفته هفتم لیگ برتر در هوای سرد تبریز مقابل ملوان به نتیجه تساوی رسید.
به گزارش تبریزبیدار، تیم فوتبال تراکتور در دیدار معوقه خود که آخرین بازی این نیم فصل محسوب میشد، در شرایطی وارد زمین شد که امید زیادی داشت تا با پیروزی در این مسابقه به عنوان یکی از سه تیم بالای جدول، نیم فصل را به پایان برساند.
این تیم از همان ابتدا موقعیتهای زیادی را هم خلق کرد و با پاس امیرحسین حسینزاده و ضربه دوماگوی دروژدک توانست به گل هم برسد اما در حالی که بازیکنان این تیم مشغول خوشحالی بودند، داور با تصمیم وی ای آر برای بازبینی صحنه به کنار زمین رفت و تصمیم خود در اعلام گل را به ملغی کرد تا کام هواداران تبریز تلخ شود.
در شروع نیمه دوم، اسکوچیچ با سه تعویض نشان داد که برای پیروزی عزم راسخی دارد. آنها در تمام دقایق نیمه دوم در بازی مسلط بودند و به خصوص با ارسالهای دانیال اسماعیلیفر و محمد نادری چند موقعیت هم خلق کردند و توانستند با ضربه اشترکالی به گل هم برسند اما این گل هم به دلیل آفساید رد شد.
در نهایت تیم تراکتور با نتیجه تساوی زمین را ترک کرد و ملوان در روز برفی ورزشگاه یادگار امام یک امتیاز مهم را به انزلی برد.
با این حساب، تراکتور ۲۳ امتیازی شد و ملوان نیز با ۲۲ امتیاز نیمفصل را به پایان رساند.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید