در نشست خبری پس از دیدار؛

کمالوند: قبل از گل پدیده خطا شد/ از موقعیت‌هایمان بهره نبردیم

سرمربی تیم فوتبال گسترش فولاد تبریز گفت: به نظر می‌رسید قبل از به ثمر رسیدن گل دوم پدیده از سوی بازیکنان این تیم خطایی صورت گرفت.

به گزارش تبریز بیدار، فراز کمالوند بعد از شکست دو بر یک تیمش مقابل پدیده در حالی که بسیار عصبانی بود و به دلیل صحبت‌هایی که گزارشگر بازی در مورد او انجام داده بود نمی‌خواست در نشست خبری حاضر شود، گفت: نمی‌خواستم در کنفرانس شرکت کنم باید این گزارشگر را ببینم تا بفهمم مشکلش چیست آیا او کارشناس است و یا اینکه در حد کار مربیگری است که دائم نقد می‌کند. متاسفانه این مشکلات از سوی گزارشگر مشهدی همیشه وجود داشته است و یک بار دیگر هم چنین اتفاقی افتاده است. باید از مدیران این گزارشگران بپرسند که آنها چه حدی دارند که اینطور درمورد افراد صحبت می‌کنند.

وی که با درخواست خبرنگاران در رابطه با صحبت درمورد بازی روبرو شده بود، تصریح کرد: خوشحالم بازی خوبی را هواداران مشاهده کردند در وضعیتی که هوا بارانی و طوفانی بود موقعیت‌های خوبی بدست آوردیم. بازیکنان ما فرصت‌های بسیار خوبی داشتند که بهره نبردند اما پدیده از آنها استفاده کرد.

کمالوند در رابطه با عملکرد داور خاطر نشان کرد: داور بسیار جوان بود ولی مشکل خاصی نبود به نظر می‌رسید قبل از گل دوم پدیده خطایی از سوی بازیکنان این تیم اتفاق افتاده است.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *