مسئولان به سو مدیریتها پایان دهند
مهران، جاده بیقراری برای مسیر اربعین
آچار فرانسه هسته ای
عزت ایران، میراث ماندگار شهدا / مهندس مکانیک که آگاهانه لباس سبز پاسداری به تن کرد
اعزام کاروان مردمی «از آذربایجان تا خلیج فارس؛ جان فدای ایران» از تبریز
جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبینمسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی آذربایجانشرقی گفت: ساعاتی پیش در کیلومتر 5 جاده اهر ـ ورزقان، برخورد دو خودرو پیکان و پراید، مصدومیت 3 تن را به همراه داشت.
به گزارش تبریز بیدار، حبیب حسینقلیزاده با اعلام این خبر اظهار داشت: ساعاتی پیش در کیلومتر 5 جاده اهر ـ ورزقان، برخورد دو خودرو پیکان و پراید، مصدومیت 3 تن را به همراه داشت.
وی گفت: با اعلام این حادثه در ساعت 7 و 30 دقیقه به اپراتوری فوریتهای پزشکی شهرستان اهر، پایگاههای اورژانس 115، اهر و ستارخان به محل حادثه اعزام شدند و تکنسینهای اعزامی مصدومیت 3 تن را تایید و پس از انجام اقدامات پیش بیمارستانی، به بیمارستان اهر انتقال دادند.
حسینقلیزاده گفت: کمربند ایمنی عامل اصلی نگه دارنده در حوادث ترافیکی از برخورد و صدمه به نقاط حیاتی بدن، یعنی سر و سینه است و در واژگونیهای خودرو با بستن کمربند ایمنی این صدمات کاهش مییابد.

دیدگاهتان را بنویسید