جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبین
نباید به اختلافات سیاسی و گسلهای قومی دامن زد
تهاجم دشمن آمریکایی به یک منطقه نظامی در تبریز
حاج عباس؛ پاسدار اقتدار ایران/ تولدی در معراج شهادت
فراخوان جذب 33 نیروی جدید در کمیته امداد آذربایجان شرقی
حمله تروریستی آمریکا به منطقه نظامی جنوب غرب تبریز / یک شهید و چند مجروح «رضا ضراب» تاجر ایرانی مقیم ترکیه و شریک «بابک زنجانی» متهم اصلی «پرونده نفتی» که پیشتر به اتهام دورزدن تحریمهای ایران در فلوریدای آمریکا بازداشت شده است، عصر امروز در دادگاهی واقع در منهتن نیویورک محاکمه خواهد شد.
به گزارش تبریز بیدار «پریت باهارارا»(Preet Bharara)، وکیل آمریکایی و دادستان منطقه جنوبی نیویورک اعلام کرد که «رضا ضراب» تاجر ایرانی مقیم ترکیه و شریک «بابک زنجانی» متهم اصلی «پرونده نفتی» که پیشتر به اتهام دورزدن تحریمهای ایران در فلوریدای آمریکا بازداشت شده بود، ساعت 10 صبح فردا به وقت نیویورک(عصر امروز به وقت تهران) در دادگاهی واقع در «منهتن »نیویورک محاکمه خواهد شد.
بر اساس این گزارش «رضا ضراب» که یکی از چهرههای کلیدی عملیات فساد و رشوهخواری در ترکیه است در حال حاضر در زندان فدرال «میامی» در ایالت فلوریدا به سر میبرد و برای محاکمه به نیویورک منتقل شده است.
حساب توییتر دادستان «پریت باهارارا» خبر داد که متهم «رضا ضراب» ساعت 10 صبح فردا به وقت نیویورک در دادگاه فدرال منهتن محاکمه خواهد شد و قضاوت این دادگاه را قاضی «ریچارد برمن» برعهده خواهد داشت.
دیدگاهتان را بنویسید