پنجشنبه / ۷ آبان / ۱۴۰۵ Thursday / 29 October / 2026
×

سرخ پوشان تبریزی مقابل حریف خود به برتری رسیدند.

  • اردیبهشت 9, 1395
  • به گزارش تبریز بیدار، تیم های تراکتور سازی تبریز و ملوان از ساعت 18 امروز در ورزشگاه یادگار امام (ره) به مصاف یکدگیر رفته بودند که در پایان تیم میزبان با نتیجه 4 بر دو به برتری رسید. 

    تراکتورسازی تبریز:

    محمدرضا اخباری، محمد ایرانپوریان، شجاع خلیل زاده، کاردوسو، سعید آقایی، سینا عشوری، شاهین ثاقبی(75 آگوستو سزار)، مهدی کیانی، سروش رفیعی، بختیار رحمانی(66 ایوب کلانتری)، فرزاد حاتمی(2+90 خالد شفیعی)
    سرمربی: امیر قلعه نویی

    ملوان بندرانزلی:

    آیدین قویدل، عزت اله پورقاز، محمدحسین کنعانی، حسین ماهینی، عزیز معبودی(48 حامد نورمحمدی)، سعید یوسف زاده، مازیار زارع، محمد آبشک، صادق محرمی(65 حسین مجلی)، رضا درویشی و سیدجلال رافخایی سرمربی: محمد احمدزاده

    اخطار

    کیانی(60) از تراکتورسازی

    شرح گل ها:

    تراکتورسازی 1 ملوان 0 (دقیقه 8، فرزاد حاتمی) : حملات ابتدایی تراکتورسازان جواب داد و فرزاد حاتمی توانست از خلا بین مدافعان ملوانی ها استفاده کند و با ضربه ای دقیق و حرفه ای دروازه این تیم را باز کند.

    تراکتورسازی 1 ملوان 1 (دقیقه 10، رضا درویشی) : تنها دو دقیقه پس از گل تراکتوری ها ملوانی ها موفق به پاسخ شدند و پاس پشت مدافعان ملوانی ها با فرار دیدنی رضا درویشی همراه شد و وی پس از یک مهار خوب با بغل پایی دقیق دروازه تبریزی ها را باز کرد.

    تراکتورسازی 2 ملوان 1 (دقیقه 1+45، فرزاد حاتمی) : مهاجم سابق ملوانی ها که گویا امروز روز اوست، در گوشه محوطه جریمه صاحب توپ شد و با ضربه روپا و چکشی این توپ را به گوشه دروازه ملوانی ها زد.

    تراکتورسازی 3 ملوان 1 (دقیقه 56، سروش رفیعی) : بازهم فرزاد حاتمی اما این این بار در نقش پاسور برای تراکتوری ها تاثیرگذار بود و توپ او را سروش رفیعی پس از دفع، با حرکتی فنی و دیدنی مدافع و دروازه بان ملوان را جا گذاشت و سپس با ضربه ای دقیق دروازه خالی از دروازه بان ملوانی ها را باز کرد.

    تراکتورسازی 4 ملوان 1 (دقیقه 61، بختیار رحمانی) : پس از حمله همه جانبه ملوانی ها، تراکتوری ها با یک پاس بلند و سرعت بختیار رحمانی مدافعان ملوان را غافلگیر کردند و این بازیکن توانست با استارت بلند خود با دروازه بان این تیم تک به تک شود و برای چهارمین بار دروازه حریف را باز کند.

    تراکتورسازی 4 ملوان 2 (67، محمدحسین کنعانی) : یک گل دیگر در این بازی دیدنی و این بار هم ملوان، کرنر انزلی چی ها در محوطه تراکتوری ها بعد از یکی دو رفت و برگشت به کنعانی رسید تا او با ضربه ای زیبا دروازه حریف را برای دومین بار باز کند.

    شرح نیمه اول:

    تراکتورسازان توانستند با گل های ابتدایی و انتهایی نیمه اول بازی را به سود خود به پایان برسانند و به عنوان تیم برنده زمین را ترک کنند.
    بازی با حملات تیم میزبان آغاز شد و تراکتورسازی دقایق ابتدایی را با حملات پشت سر هم روی دروازه بندرنشینان آغاز کرد و خیلی زود هم توانست به گل اول این بازی دست پیدا کند. اما پس از این گل ملوانی ها رو به ضد حملات خطرناک آوردند و پس از یکی دو هجوم توانستند گل تبریزی ها را پاسخ دهند، پس از به تساوی کشیده شدن بازی بازهم شاگردان قلعه نویی میل به دروازه ملوان کردند توپ و میدان را در اختیار گرفتند اما در این میان انزلی چی ها نیز با دفاعی منطقی و تکیه بر ضدحملات خود، خطر روی دروازه دو تیم را در موقعیت برابر قرار دادند و در حالی که دو تیم آماده پایان بازی در این نیمه بودند سرخ پوشان با استفاده از حربه حضور در محوطه حریف و ضربه غافلگیرانه حاتمی بازهم به گل رسیدند تا نیمه اول را پیروز این بازی باشند.
    باید دید در نیمه دوم، احمدزاده و قلعه نویی برای دو تیمشان چه تدابیری اندیشیده اند، یکی باید بازی را به تساوی بگشاند و دیگری هم می خواهد پیروزی  خود را حفظ کند.

    دقایق حساس:

    دقیقه 6 – بختیار رحمانی قدمی جلوتر از خط محوطه جریمه ملوانی ها ضربه خود را روانه دروازه این تیم کرد اما این توپ با اختلاف کم به بیرون رفت.
    دقیقه 14 – سانتر بلند تراکتوری ها آیدین قویدل بالاتر از همه بازیکنان حاضر در شش قدم مهار کرد.
    دقیقه 27 – شوت سرکش آبشک از فاصله دور روی دروازه اخباری خطرساز شد اما با اختلاف کمی از بالای دروازه به بیرون رفت.
    دقیقه 28 – یک شوت دیگر و این بار از سوی تراکتوری ها نواخته شد اما این توپ که به مرکز دروازه ملوانی ها آمد را قویدل مهار کرد.
    دقیقه 67 – جلال رافخایی می توانست در این صحنه بازهم ملوانی ها را صاحب گل کند، او یک بازیکن حریف را در محوطه جریمه از پیش رو برداشت و ضربه محکم خود را به سوی دروازه زد اما اخباری با واکنشی به موقع این توپ را به کرنر فرستاد.
    دقیقخ 75 – سانتر ملوانی ها و ضربه سر مهاجم این تیم با واکنش دیدنی اخباری به کرنر رفت.
    دقیقه 80 – شوت دیدنی سروش رفیعی از راه دور با فاصله اندک از بالای دروازه ملوانی ها به بیرون رفت.

    حاشیه:

    * در حالی که هواداران تبریزی امروز استقبال خوبی از بازی تیمشان در تبریز انجام ندادند، تعدادی از هواداران ملوان با چند دستگاه اتوبوس خود را به تبریز رسانده اند.
    *به دلیل بارندگی زمین کاملا لغزنده است و باد ملایمی هم در ورزشگاه می وزد.
    *بارندگی شدید و هوای سردی که امروز در تبریز حاکم بود باعث شد تا هواداران تراکتورسازی از این بازی استقبال گرمی نکنند.
    *بازیکنان تیم تبریزی که انتظار داشتند هواداران این تیم از این بازی به دلیل اهمیت کسب سهمیه آسیایی استقبال کنند پس از دیدن سکوهای خالی ورزشگاه یادگار امام متعجب و شوکه شدند.
    *فرزاد حاتمی پس از باز کردن دروازه ملوانی ها اقدام به شادمانی نکرد و بازیکنان شادمان تراکتورسازان را تشویق به آرامش می کرد.
    *در ابتدای بازی نیز با به دست گرفتن بنرهایی برای ادای دین به مرحوم اولادی به میدان آمدند.
    *ملوانی ها در این بازی با بازوبند مشکی بر بازو به بازی می پردازند.
    *در دقیقه 30 بازی و پس از پرتاب اوت ملوانی ها در محوطه حریف، درگیری اندکی بین اخباری و رافخایی صورت گرفت.
    *در دقیقه 32 بازی نیز در صحنه ای روبروی دروازه ملوانی ها، تبریزی ها معتقد بودند توپ به دست بازیکنان حریف برخورد کرده است و داور باید اعلام پنالتی می کرد.
    *فرزاد حاتمی پس از به ثمر رساندن گل دوم خود و تیمش، اقدام به بوسیدن تصویر یکی از شهدای حرم کرد.
    *پس از خوشحالی نکردن حاتمی پس از به ثمر رساندن گل هایش، سروش رفیعی هم پس از گلزنی اقدام به شادمانی نکرد.

    نوشته های مشابه
    شرافت را با جام عوض نمی‌کنیم / فحاشی در فوتبال ایران آزاد شد!
    بیانیه تراکتور در واکنش به حکم کمیته انضباطی:

    شرافت را با جام عوض نمی‌کنیم / فحاشی در فوتبال ایران آزاد شد!

    تراکتور ۳ بر صفر بازنده شد! / کسر 2 امتیاز از ملوان
    رای نهایی جنجالی‌ترین پرونده انضباطی فوتبال ایران؛

    تراکتور ۳ بر صفر بازنده شد! / کسر 2 امتیاز از ملوان

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *