مسئولان به سو مدیریتها پایان دهند
مهران، جاده بیقراری برای مسیر اربعین
آچار فرانسه هسته ای
عزت ایران، میراث ماندگار شهدا / مهندس مکانیک که آگاهانه لباس سبز پاسداری به تن کرد
اعزام کاروان مردمی «از آذربایجان تا خلیج فارس؛ جان فدای ایران» از تبریز
جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبیناسماعیل جبارزاده استاندار آذربایجان شرقی ساعاتی قبل در مسیر بازگشت از ماموریت هوراند به همراه معاون عمرانی خود به حادثه دیدگان یک مورد تصادف جاده ی در محور اهر – تبریز امداد رسانی کرد.
به گزارش تبریز بیدار اسماعیل جبارزاده استاندار آذربایجان شرقی ساعاتی قبل در مسیر بازگشت از ماموریت هوراند به همراه معاون عمرانی خود به حادثه دیدگان یک مورد تصادف جاده ی در محور اهر – تبریز امداد رسانی کرد.
این حادثه عصر چهارشنبه در حد فاصل اهر – بیلوردی محدوده شیخ رجب براثرخورد یک دستگاه سواری خودرو پژو با یک دستگاه تریلی روی داد و استاندار اذربایجان با مشاهده صحنه تصادف قبل از رسیدن نیروهای امداد رسانی به کمک حادثه دیدگان شتافت.
دراین حادثه یک پسر ده ساله حان باخت و پنج نفر دیگر زخمی شدندکه توسط نیروهای اورژانش و امداد و نجات محلی به مراکز درمانی و بیمارستانی انتقال داده شدند.
جاده اهر – تبریز از جمله محورهای پر حادثه خیز آذربایجان شرقی است که به تناوب و بعضا روزانه شاهد بروز حوادث رانندگی است .
دیدگاهتان را بنویسید