مسئولان به سو مدیریتها پایان دهند
مهران، جاده بیقراری برای مسیر اربعین
آچار فرانسه هسته ای
عزت ایران، میراث ماندگار شهدا / مهندس مکانیک که آگاهانه لباس سبز پاسداری به تن کرد
اعزام کاروان مردمی «از آذربایجان تا خلیج فارس؛ جان فدای ایران» از تبریز
جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبینرئیس پلیس آگاهی استان آذربایجانشرقی گفت: با هوشیاری مأموران کلانتری 18 تبریز، دو سارق داخل خودرو با 60 فقره سرقت دستگیر و روانه زندان شدند.
به گزارش تبریز بیدار، صابر عباسزاده اظهار داشت: ماموران کلانتری 18 تبریز حین گشتزنی به یک دستگاه خودروی سواری پراید مشکوک شده و آن را برای بررسی متوقف کردند.
وی افزود: ماموران در بازرسی از این خودرو تعدادی لوازم و قطعات خودرو کشف و راننده و سرنشین آن را دستگیر کرده و به علت تخصصی بودن موضوع، متهمان را به پلیس آگاهی استان تحویل دادند.
رئیس پلیس آگاهی استان ادامه داد: متهمان در بازجوییهای اولیه منکر ارتکاب هر نوع سرقت بودند ولی در بازجویی های فنی و تخصصی و ارائه دلایل و مدارک، لب به اعتراف گشوده و به بیش از 60 فقره سرقت داخل خودرو با همدستی یکدیگر اعتراف کردند.
این مقام انتظامی گفت: متهمان با تشکیل پرونده به دادسرای عمومی و انقلاب اسلامی تبریز معرفی و با صدور قرار قانونی روانه زندان شدند.
دیدگاهتان را بنویسید