جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبین
نباید به اختلافات سیاسی و گسلهای قومی دامن زد
تهاجم دشمن آمریکایی به یک منطقه نظامی در تبریز
حاج عباس؛ پاسدار اقتدار ایران/ تولدی در معراج شهادت
فراخوان جذب 33 نیروی جدید در کمیته امداد آذربایجان شرقی
حمله تروریستی آمریکا به منطقه نظامی جنوب غرب تبریز / یک شهید و چند مجروح علی عباسی مشهور به علوش، قهرمان بوکس ایران و آسیا، مربی و پیشکسوت ورزش آذربایجان شرقی روز شنبه در تبریز دار فانی را وداع گفت.
به گزارش تبریز بیدار، عباسی که در بازی های آسیایی سال 1974 تهران مربیگری تیم ملی بوکس ایران را بر عهده داشت، سحرگاه امروز به دلیل ایست قلبی در منزل شخصی اش، جان به جان آفرین تسلیم کرد.
این پیشکسوت فقید ورزش ایران، متولد سال 1319 در تبریز بود و در دهه 40 شمسی قهرمان ایران و آسیا شد و چندین سال مربیگری تیم های مختلف بوکس آذربایجان شرقی و تبریز را بر عهده داشت.
علی عباسی نخستین مدالآور آسیایی برای تبریز بود که در بازیهای آسیایی 1966 بانکوک تایلند مدال برنز این رقابتها را در رشته بوکس و وزن 81 کیلوگرم کسب کرد و یک سال بعد در رقابت های قهرمانی آسیا در سریلانکا در همین وزن صاحب مدال طلا شد.
از این ورزشکار فقید کشورمان، دو فرزند پسر و یک دختر به یادگار مانده است که ‘شهاب عباسی’، هنرمند سرشناس تلویزیون کشورمان یکی از آنهاست. مراسم تشییع جنازه این قهرمان و پیشکسوت ارزنده ورزش کشور و تبریز فردا / یکشنبه / 23 خرداد از ساعت یازده و 30 دقیقه در آرامستان وادی رحمت تبریز برگزار خواهد شد.
همچنین مراسم شام غریبان آن مرحوم از ساعت 15 الی 19 در مسجد نبی اکرم (ص) واقع در زعفرانیه – میرداماد روبروی خیابان محراب منعقد خواهد شد.
این گزارش می افزاید زنده یاد عباسی پدر شهاب عباسی کارگردان و بازیگر طنز تلویزیون می باشد.
دیدگاهتان را بنویسید