پنجشنبه / ۸ مرداد / ۱۴۰۵ Thursday / 30 July / 2026
×
مدیر دفتر حج و زیارت استان:

گردشگران عراقی به تبریز می‌آیند

مدیر دفتر حج و زیارت آذربایجان‌شرقی از پذیرش گردشگران عراقی در تبریز خبر داد.

  • تیر 15, 1395
  • به گزارش تبریز بیدار، امیر روحی‌ملکی ظهر امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: براساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته از سوی سازمان حج و زیارت و به دنبال توصیه‌های رئیس سازمان حج و زیارت و معاون وزیر ارشاد در همایش تبریز و پیگیری‌های حج و زیارت استان آذربایجان‌شرقی اولین کاروان گردشگران عراقی فردا وارد فرودگاه بین‌المللی شهید مدنی تبریز می‌شود.

    وی گفت: گردشگران عراقی هر هفته در قالب دو کاروان به تعداد 60 نفر به تبریز سفر می‌کنند تا ضمن بازدید از اماکن گردشگری، تاریخی و فرهنگی تبریز از جمله تفرجگاه ایل‌گلی، عون ابن‌علی، بازار تبریز، روستای کندوان، پس از چند روز اقامت، به شهر مقدس مشهد و قم جهت زیارت حرم امام رضا(ع) و حضرت معصومه (س) اعزام خواهند شد.

    مدیر دفتر حج و زیارت آذربایجان‌شرقی افزود: این پروازها را سه شرکت کارگزاری زیارتی و سیاحتی تبریز با مشارکت شرکت هواپیمایی کاسپین از فردا آغاز می‌کنند و گردشگران در طول اقامت در ایران از دیگر شهرهای کشورمان نیز می‌توانند بازدید کنند.

    نوشته های مشابه
    آچار فرانسه هسته‌ ای
    گفتگوی تبریزبیدار با همسر دانشمند شهید زکی؛

    آچار فرانسه هسته‌ ای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *