مهران، جاده بیقراری برای مسیر اربعین
آچار فرانسه هسته ای
عزت ایران، میراث ماندگار شهدا / مهندس مکانیک که آگاهانه لباس سبز پاسداری به تن کرد
اعزام کاروان مردمی «از آذربایجان تا خلیج فارس؛ جان فدای ایران» از تبریز
جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبین
نباید به اختلافات سیاسی و گسلهای قومی دامن زدبه دنبال پیگیری آخرین وضعیت “پرویز هادی” کشتی گیر سنگین وزن تیم ملی کشتی کشورمان نسبت به حذف نابورانه نام وی از لیست اعزامی ها به المپیک ریو توسط نمایندگان استان در مجلس ، فدراسیون کشتی اعلام کرد:بعید می دانیم نمایندگان مجلس بتوانند کاری بکنند!
به گزارش تبریز بیدار ،علیرضا رضایی درباره برخی صحبتهای مطرح شده مبنی بر اینکه رسول خادم، رئیس فدراسیون کشتی برای توضیح در خصوص انتخابی وزن 125 کیلوگرم کشتی آزاد به مجلس شورای اسلامی رفته است تا به نمایندگان استان آذربایجان شرقی توضیحاتی را ارائه کند، گفت: خادم به مجلس نرفته و فقط صحبتهایی به صورت تلفنی با او انجام شده است. این بحث کاملا فنی است. ما نیز بدون توجه به نام افراد و فقط بر اساس مسائل فنی و عملکرد پرویز هادی و کمیل قاسمی طی چند ماه گذشته، تصمیم گرفتیم رقابت انتخابی برگزار کنیم.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا ممکن است شورای فنی کشتی آزاد در این باره تجدید نظر کند، یادآور شد: بعید میداند این موضوع اتفاق بیفتد.
پرویز هادی نیز درباره حضورش در مجلس شورای اسلامی و درخواست از نمایندگان مجلس گفت: مردم آذربایجان به صورت خودجوش به شدت پیگیر این موضوع هستند و تمامی آذری زبانها از این حقخوری ناراحت هستند. من با هیچ کس صحبت نکرده بودم، اما مردم خودشان پیگیر این موضوع هستند. نمایندگان آذریزبان مجلس پیگیر این موضوع هستند تا حق من ضایع نشود.
ابراهیم جوادی، عضو شورای فنی کشتی آزاد هم درباره دخالت نمایندگان آذربایجان شرقی در مجلس شورای اسلامی گفت: فکر نمیکنم نمایندگان مجلس شورای اسلامی این قدر بی انصاف باشند که بخواهند در این گونه موارد که یک بحث کاملا فنی است، در کار ورزش اول ایران در المپیک دخالت کنند. مگر ما در کار آنها دخالت میکنیم که آنها بخواهند در امور فنی فدراسیون کشتی که هیچ تخصصی در آن ندارند، دخالت کنند؟
دیدگاهتان را بنویسید