ای آنام، باجیم، خداحافظ؛ میروم شهید شوم / مهدی رزمجو؛ مشق شهادت دانش آموز بسیجی پای وطن
کشف انبار ۲۰۰ میلیارد ریالی دارو و سموم کشاورزی قاچاق در بناب
درباره پرونده تراکتور و ملوان با وزیر ورزش در استیضاحش صحبت میکنیم
۵۰ میلیارد کلاهبرداری با فروش ملک؛ متهم در تبریز دستگیر شد!
یاد شهید والامقام محراب، در قاب دیدگان مردم تبریز
روایت بیزیم محله از ۴۲ متری و شهید قرهباغی / از دستفروشان و فضای سبز تا مسیرگشایی بلاتکلیف
شرافت را با جام عوض نمیکنیم / فحاشی در فوتبال ایران آزاد شد!
ماجرای مُهر پزشک غایب در بیمارستان چه بود؟زمان برگزاری دیدار تراکتور سازی و پرسپولیس تغییر پیدا کرد.
به گزارش تبریز بیدار ، تمرینات تیم تراکتور سازی در تعطیلات لیگ برتر با برنامه کادر فنی برگزار شد که امروز نیز این تیم در دیدار دوستانه مقابل تراکتور نوین به میدان می رود.
بازیکنان پرسپولیس نیز پس از 27 جلسه تمرینی و چهار بازی تدارکاتی از آخرین بازی خود در لیگ برتر، روز شنبه برابر تراکتورسازی به میدان خواهند رفت.
مهدی شریفی به دلیل مصدومیت قادر به همراهی تیمش در دیدار مقابل پرپسولیس نبوده و سرخ پوشان تبریزی بازیکن مصدوم یا محروم دیگری ندارند.
پیش از این مقرر بود تا دیدار تیم های تراکتورسازی و پرسپولیس که قرار بود روز شنبه 20 شهریورماه از ساعت 18:45 در تبریز برگزار شود که با توجه به اینکه قرار است بازی مذکور در ورزشگاه اختصاصی تراکتورسازی برگزار شود، زمان بازی به ساعت 17:15 تغییر پیدا کرد.
دیدگاهتان را بنویسید