پنجشنبه / ۸ مرداد / ۱۴۰۵ Thursday / 30 July / 2026
×
رئیس شورای عالی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تاکید کرد؛

بهره‌برداری از فرصت مهم «تبریز 2018» در راستای شکوفایی اهداف کشوری

رییس شورای عالی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در دیدار با شهردار تبریز اظهار داشت: انتخاب تبریز به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی، فرصت مغتنمی است.

  • آبان 4, 1395
  • به گزارش تبریز بیدار ،   شهردار تبریز با حضرت آیت‌الله محمد یزدی در شهر قم دیدار و گفتگو کرد.

    آیت‌الله یزدی در این دیدار، خاطرنشان کرد: تبریز 2018، یک فرصت مهم است که شاید کمتر اتفاق بیفتد؛ باید از این فرصت، بهترین بهره‌برداری برای شکوفایی اهداف کشوری صورت بگیرد.

    وی با قدردانی از خدمات ارزنده شهرداری تبريز گفت:  خدمتگزاري به نظام، انقلاب و مردم عزيز تبريز، توفیق مهمی است که باید در بهترین شرایط ممکن پیگیری شود.

    این استاد حوزه همچنین بر لزوم توجه ویژه به ميراث فرهنگي و تاريخي تاکید کرد و افزود: این میراث، گوياي حوادث و رويدادهاي تاريخي است و از این رو، حفظ آن یک تکلیف است.

    شهردار تبریز نیز در این دیدار با قدردانی از آیت‌الله یزدی، گزارشی از فعالیت‌ها و برنامه‌های مدیریت شهری و اقدامات گردشگری تبریز 2018 ارایه داد.

    وی اظهار داشت: با تمهداتی که در بخش‌های مختلف مدیریت شهر و استان اندیشیده شده، امیدواریم از فرصت‌های بین‌المللی شهر تبریز در ارتباط با کشورهای همجوار و ملت‌های شهروندان مسلمان به خوبی بهره‌ بگیریم.

     

    Image title

    نوشته های مشابه
    آچار فرانسه هسته‌ ای
    گفتگوی تبریزبیدار با همسر دانشمند شهید زکی؛

    آچار فرانسه هسته‌ ای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *