یاد شهید والامقام محراب، در قاب دیدگان مردم تبریز
روایت بیزیم محله از ۴۲ متری و شهید قرهباغی / از دستفروشان و فضای سبز تا مسیرگشایی بلاتکلیف
شرافت را با جام عوض نمیکنیم / فحاشی در فوتبال ایران آزاد شد!
ماجرای مُهر پزشک غایب در بیمارستان چه بود؟
تراکتور ۳ بر صفر بازنده شد! / کسر 2 امتیاز از ملوان
تبریز در حصار تخلفات ساختمانی / به ساختمانهای غیرمجاز آب و برق وگاز ندهید
قاتل جوان مرندی در کمتر از نیم ساعت دستگیر شد
پلمب ۵ واحد صنفی متخلف در مراغهرئیس مجمع نمایندگان آذربایجان شرقی گفت: بارها پیشنهاد کرده ایم دیواری به موازات دیوار مصلا و قرینه آن در ضلع غربی احداث و امکان بازدید عموم از ارک با طراحی مسیری مفرح و زیبا فراهم شود.
به گزارش تبریز بیدار ، محمد حسین فرهنگی در نشست گزارش و هم اندیشی در مجتمع 29 بهمن تبریز در مورد حفاری های اخیر در محوطه بنای تاریخی ارک تبریز گفت: تا جایی که اطلاع داریم، حفاری در اطراف ارک تبریز متوقف شده است.
رئیس مجمع نمایندگان آذربایجان شرقی تاکید کرد: با توجه به اهمیت بنای تاریخی ارک و مصلای تبریز همواره توصیه این بوده که با هماهنگی مصلا و میراث فرهنگی و شهرداری، منطقه به گونه ای طراحی شود که با رعایت اصول زیبایی شناختی و معماری شاهد مجموعه ای زیبا و جذاب برای همه مردم تبریز و گردشگران داخلی و خارجی باشیم.
وی افزود: بارها پیشنهاد کرده ایم دیواری به موازات دیوار مصلا و قرینه آن در ضلع غربی احداث و امکان بازدید عموم از ارک با طراحی مسیری مفرح و زیبا فراهم شود.
دیدگاهتان را بنویسید