پنجشنبه / ۸ مرداد / ۱۴۰۵ Thursday / 30 July / 2026
×

مدیر عامل سازمان آمار و فناوری شهرداری تبریز از طراحی نرم افزاری با عنوان ایستگاه مجازی گردشگری «تبریز زیبا» خبر داد.

  • آبان 19, 1395
  • به گزارش تبریز بیدار ، رضا پاک نهاد مدیر عامل این سازمان با اشاره به ضرورت برنامه ریزی جهت هوشمند سازی شهر تبریز گفت: در راستای هوشمند سازی شهر تبریز و با توجه به دستور اکید شهردار محترم تبریز مبنی بر تلاش در جهت هوشمند سازی شهر تبریز و ایجاد زیر ساخت های لازم برای جذب گردشگر و همچنین تدارک بسترهای لازم فعالیت در زمینه نرم افزار به راه اندازی ایستگاه مجازی گردشگری «تبریز زیبا» اقدام نمودیم.

    پاک نهاد اظهار داشت: در این پروژه، عکاسی و فیلمبرداری 360 درجه از اماکن تاریخی و گردشگری تبریز شامل بازار تبریز، مجموعه ایل گلی و مسجد کبود تبریز آغاز شده و قرار است این نرم افزار بعد از تهیه عکس ها و فیلم های 360 درجه در قالب گردشگری مجازی با عنوان «تبریز زیبا» ارائه شود. 

    به گفته پاک نهاد در عمارت شهرداری تبریز اتاقی برای ایستگاه گردشگری مجازی اختصاص داده می شود که در آن با استفاده از عینک های مخصوص و هدست ها و سنسور های ویژه امکان گردشگری مجازی و مشاهده تصاویر سه بعدی این اماکن امکان پذیر خواهد بود و گردشگران بدون مراجعه به مکان های تاریخی و گردشگری با حضور در عمارت تاریخی، دیگر مکان های گردشگری را به صورت مجازی خواهند دید.

    عکاسی و فیلمبرداری سه بعدی مسجد کبود و ایل گلی اواخر مهرماه به اتمام رسیده و قرار است بعد از پردازش نهایی تصاویر، عکاسی و فیلمبرداری بازار بزرگ تبریز نیز شروع شود.

    نوشته های مشابه
    آچار فرانسه هسته‌ ای
    گفتگوی تبریزبیدار با همسر دانشمند شهید زکی؛

    آچار فرانسه هسته‌ ای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *