پنجشنبه / ۸ مرداد / ۱۴۰۵ Thursday / 30 July / 2026
×
مدیرکل پزشکی قانونی آذربایجان‌شرقی خبر داد

نزاع 23 هزار نفر در آذربایجان‌شرقی در 7 ماه اول امسال

مدیرکل پزشکی قانونی آذربایجان‌شرقی از نزاع 23 هزار و 955 نفر در استان در هفت ماهه امسال خبر داد و گفت: این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته که تعداد مراجعان 23 هزار و 989 نفر بود حدود 34 نفر کاهش نشان می‌دهد.

  • آبان 25, 1395
  • به گزارش تبریز بیدار ، بهرام صمدی‌راد در گفتوگو با خبرنگاران، با اشاره به نزاع های روی داده در سطح استان در 7 ماه ابتدایی سال جاری، اظهار داشت: مراجعه بیش از 23 هزار نفر به‌دلیل نزاع در هفت ماهه منتهی به آبان سال‌جاری 23 هزار و 955 نفر به‌دلیل صدمات ناشی از نزاع به ادارات پزشکی قانونی استان آذربایجان‌شرقی مراجعه کردند.

    وی افزود: این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته که تعداد مراجعان 23 هزار و 989 نفر بود حدود 34 نفر کاهش نشان می‌دهد.

    صمدی‌راد گفت: از کل مراجعان نزاع در هفت ماهه نخست سال جاری 6 هزار و 104 نفر زن و 17 هزار و 851 نفر مرد بودند و این در حالی است تعداد مراجعان زن در هفت ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل 28 صدم درصد افزایش و مراجعان مرد 28 صدم درصد کاهش داشته است.

    مدیرکل پزشکی قانونی آذربایجان‌شرقی خاطرنشان کرد: مراجعان مدعی نزاع در مهرماه امسال برابر با 2 هزار و 702 نفر بود. این رقم در مهر سال گذشته 2 هزار و 784 نفر بوده استکه امسال در این مدت 82 نفر کاهش یافته است.

    وی تصریح کرد: کل آمار مراجعان مدعی نزاع در سال 94برابر با 34 هزار و 805 نفر بوده که از این تعداد 9 هزار و 35 نفر زن و 25 هزار و 770 نفر مرد بودند.

    نوشته های مشابه
    آچار فرانسه هسته‌ ای
    گفتگوی تبریزبیدار با همسر دانشمند شهید زکی؛

    آچار فرانسه هسته‌ ای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *